S-a spus că e gravidă, iar acum a dat vestea! Andreea Marin a confirmat: ”Noi membri în familia noastră”

S-a spus că e gravidă, iar acum Andreea Marin a confirmat că familie ei şi a Violetei s-a mărit. ”Zâna” e croită să îi ofere fiicei sale un mediu de poveste în care să crească şi ca aceasta să fie înconjurată de iubire necondiţionată.

Andreea Marin şi-a găsit cel mai bun sprijin moral în fiica ei, pe care e hotărâtă să o crească în cel mai frumos mod posibil, înconjurată de iubire necondiţionată. Astfel, după plecarea din casă a lui Tuncay, ”Zâna” s-a gândit să mărească familia cu noi prieteni necuvântători.

De curând, vedeta a anunţat că familia ei şi a Violetei s-a mărit cu mai mulţi peştişori, care mărturiseşte că speră că vor face ”casă bună” cu restul animăluţelor din  ogradă.

”Noi membri în familia noastră. Să vedem cum vor reuşi să trăiască în armonie cu două pisici, un câine, 20 de păsărele şi o veveriţă. Celelalte deja trăiesc în pace şi prietenie împreună. Prietenie. Casa noastră. Fericire. Ştiri. Bucurie. Grijă. Iubire”, le-a prezentat Andreea Marin noii membri ai familiei prietenilor ei virtuali.
Andreea Marin a prezentat prietenilor noii membri ai familiei
Andreea Marin a prezentat prietenilor noii membri ai familiei

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *