Andreea Marin, bagata in spital de Tuncay! Totul s-a intamplat in Turcia, unde el credea ca nu se va afla niciodata nimic!

Cum are 40 de ani, Andreea Marin este mai mult decat precauta atunci cand se gandeste sa devina mama, din nou. Motiv pentru care si-a facut o serie de analize amanuntite, vedeta primind avizul medicului sa ramana insarcinata, anul viitor.

Inca de cand s-a casatorit cu Tuncay Ozturk, vedeta TV Andreea Marin si-a aratat dorinta de a deveni pentru a doua oara mama. Se pare ca „Zana” este dispusa sa renunte la silueta ei, de curand remodelata si chiar sa si treaca peste problemele de santate pentru a-si implini acest vis.

 

Este apta sa devina mamica 

Andreea Marin si Tuncay Ozturk se inteleg de minune, iar relatia lor merge ca pe roate. Cu toate acestea, cei doi considera ca un singur lucru le mai lipseste pentru ca fericirea lor sa fie absoluta. Atat „Zana” cat si fizioterapeutul isi doresc sa-i faca Violetei inca un fratior. De cateva luni, Andreea Marin s-a dedicat exclusiv acestui vis si a consulatat mai multi medici, pentru a se asigura ca nu se supune niciunui risc Tinand cont ca nu mai are varsta la care sa poata ramana imediat insarcinata, Marin a vrut sa aiba recomandarile unui specialist. Revista Ciao! relateaza, in cel mai recent numar, ca Andreea Marin si-a facut deja toate analizele la o clinica din Turcia si ca este apta pentru a deveni mamica.

 

Programat pentru anul 2015 

De altfel, chiar si consultantl in Feng Shui si Coloanele Destinului, Gena Rusu, a declarat pentru revista Ciao! ca este scris in stele ca, in anul 2015, Andreea Marin va deveni din nou mama. „In a doua jumatate a anului apare posibilitatea de a ramane insarcinata sau chiar de a naste, deoarece 2015 este guvernat de Lemn Yin si Capra. Capra este un animal care corespunde elementului pamant, focul (din ziua care s-a nascut Andreea) da nastere pamantului, asadar a doua jumatate a lui 2015 ar fi cea mai buna perioada pentru ea sa ramana insarcinata sau si mai bine, sa nasca”, a spus consultantul Gena Rusu.

 

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *