Andreea Marin a dezvăluit motivaţia divorţului! Ce scrie în DOCUMENTUL care îi va reda libertatea

Andreea Marin nu a mai putut-o da cotită şi a trebuit să dezvăluie motivele reale care au dus la destrămarea căsniciei ei cu Tuncay Ozturk. Vedeta a  făcut publică motivaţia ce a stat la baza înaintării divorţului.

Andreea Marin a anunţat joia trecută că a decis să pună punct căsniciei cu Tuncay Ozturk. Deşi iniţial a spus că nu va mai vorbi despre motivele care au stat la baza separării, la numai câteva zile după ce a intentat procesul de divorţ, ”Zâna” a făcut publică motivaţia pentru despărţire.

„M-am căsătorit cu soţul meu la data de 19.12.2013. Din nefericire pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei imcompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiunea implicită care mă afectează în mod grav şi care ne-a făcut să fim practic separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii continuarea relaţiilor de familiei nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate. Faţă de toate cele expuse mai sus, vă rog să admiteţi acţiunea aşa cum a fost fondată”, scrie în actul prezentat de Andreea Marin într-o emisiune TV.

 

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *