Andreea Marin și-a angajat oameni să-i cadă la picioare

Zâna e zână şi când plouă. Iar Andreea Marin nu-şi poate face niciodată intrarea la întrunirile mondene la care participă cu pantofii stropiţi. Acesta este motivul pentru care asistentele ei personale au primit o nouă sarcină în fişa postului: asigurarea aspectului impecabil al condurilor Zânei.

Untitled-5_bd26d6_1adab9e761

Miercuri seară, Andreea Marin a făcut un mic maraton între două evenimente mondene la care a fost amfitrioană. Întâi, a prezentat petrecerea aniversară a unei reţele de solare. Dansul şi masa au avut loc pe marginea unei piscine din Capitală. Deşi organizatorii au sperat la vreme bună, o furtună le-a stricat socoteala. Nepoftiţii stropi de ploaie au dăunat grav imaginii Andreei în cele 45 de minute petrecute pe ponton. Pantofii roşii din piele întoarsă au fost împroşcaţi mişeleşte de apa combinată nefericit cu praful citadin.

Are linie de genţi şi pantofi

Şi cum agenda de lucru a zilei era în plină derulare, de acolo, «Zâna» a zorit către următorul eveniment: prezentarea propriei linii de pantofi şi genţi în faţa unor potenţiali parteneri de afaceri. Ajunsă în recepţia hotelului gazdă, Andreea a observat petele de pe pantofi. Nu a fost nevoie decât de o încruntare pentru ca, povestesc martorii, cele două asistente personale care o însoţeau să-i cadă la picioare şi să încerce să înlăture dezastrul cu ajutorul şerveţelelor. Astfel, condurii coloraţi ai «Zânei» au revenit la aspectul iniţial, înainte ca diva să dea ochii cu invitaţii săi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *