Andreea Marin şi-a ales deja ţinuta de Revelion. Cum arată ”Zâna”

Mai sunt câteva zile până la Revelion, iar Andreea Marin şi-a ales deja ţinuta pentru petrecerea de la sfârşit de an. Andreea Marin vrea să arate ca o femeie de succes!

”Zâna” a făcut deja proba şi le-a arătat prietenilor cât de bine îi stă în rochia aleasă. Ţinuta este albă, pentru că Andreea Marin ţine la ideea de puritate.

Aceasta este ţinuta aleasă de Andreeea Marin pentru Revelion
Aceasta este ţinuta aleasă de Andreeea Marin pentru Revelion

Fetelor, sunt sigură ca vă e gândul acum la rochia aleasă pentru noaptea de Revelion, dar eu sunt cu un pas inainte cu gândul, la prima intâlnire de lucru pe care o am in 2017! Vreau sa paşesc cu dreptul in Noul An şi cu o stare buna! Aşa ca inclusiv detalii mici precum haina aleasă contează, pentru ca ne pot face sa ne simţim mai bine. Ma inspiră acum albul fulgilor frumoşi care-mi danseaza la fereastră şi-mi doresc o ţinută cat mai simplă, tăiată în linii clare, care sa dea senzatia de prospeţime, curaţenie interioara. Rochia-sacou din imagine e preferata mea din noua colectie Voi ce ati alege? Va doresc sa incepeti anul cu bine! le-a transmis Andreea prietenilor.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *