Decizia de ultimă oră luată de Jojo, înainte să nască. ”Cred că am făcut alegerea cea mai potrivită…”

Jojo mai are doar câteva zile până ce va deveni mămică, iar burtica de gravidă e mai mare ca niciodată. Până atunci, vedeta a pus totul în ordine şi s-a gândit serios la viitorul copilului ei încă nenăscut.

Jojo mai are un băieţel, iar viitorul membru al familiei este rodul dragostei sale cu actorul Paul Ipate. În trend cu noile cuceriri ale ştiinţei, Jojo s-a gândit ca micuţa să aibă toate şansele la sănătate pe viitor, aşa va face recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical. Ea a primit deja kitul de recoltare şi le-a spus tuturor despre intenţiile sale. Vine un moment in viata oricarei viitoare mamici cand trebuie sa ia o decizie importanta. In ceea ce priveste celulele stem eu a trebuit sa fac acum alegerea inca o data. Si sa stiti ca dupa ce am strans informatiile de care am avut nevoie eu cred ca am facut alegerea cea mai potrivita pentru mine si zanuta. a scris Jojo, vorbind despre banca de celule stem pe care a ales-o, care stochează materialul genetic în Marea Britanie.

Jojo a primit kitul de recoltare
Jojo a primit kitul de recoltare

Procesarea si stocarea au loc intr-o tara cu reguli stricte in ceea ce priveste sanatatea, tara care investeste mult in stiinta si cercetare si in tot ceea ce presupune medicina viitorului. In plus sunt o echipa de oameni care chiar pun suflet in tot ceea ce fac pentru a oferi viitorilor parinti , siguranta de care avem nevoie mai ales intr-un moment atat de delicat si emotionant cum e nasterea. a mai scris Jojo.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *