Andreei Marin îi plac prospăturile. Noul ei iubit e mult mai tînăr decît ea

Iubeste din nou, dar voia sa tina secret. Andreea Marin s-a indragostit nebuneste de un alt barbat, cu 10 ani mai tanar decat ea, la cateva luni dupa divortul de Tuncay Ozturk. Zana se iubeste cu Adrian Brincoveanu, angajat la Ministerul Afacerilor Externe. Noua relatie de dragoste ii prieste de minune. Vedeta radiaza de fericire, iar acest lucru se poate vedea in toate aparitiile publice.

Invitata in emisiunea ”Agentul Vip”, de la Antena Stars, vedeta a confirmat relatia cu barbatul. Vedeta a povestit despre noua poveste de iubire, ea marturisind ca este foarte fericita.

„Eu m-am obişnuit de 20 de ani cu acestă situaţie, dar nu e normal să te obişnuieşti cu ceva ce nu este normal. Dacă eşti undeva în oraş, cu cineva de mână, îţi asumi acest lucru, dar faptul că încerci să fii un om discret, nu cred că este ceva la care să nu am dreptul după o experienţă nefastă trăită, ştiţi bine de curând. Sunt alături de un om care are o meserie specială, este diplomat într-un colţ fierbinte al lumii. Meseria sa cere discreţie. Dacă tu ieşi cu fotografii pe toate gardurile eşti uşor de detectat. Nu este firesc să fii într-un loc public şi cineva să vină la tine şi să-ţi bage în ochi două telefoane, să te filmeze de la o distanţă foarte mică, hărţuindu-te practic, şi fără să se prezinte şi fără să-ţi ceară voie. Nu sunt obligată să ofer amănunte intime din viaţa mea. Lucrurile astea se aranjează profesional”, i-a marturisit Andreea Marin lui Cristi Brancu.

De asemenea, Andreea Marin a spus ca relatia de iubire se consuma deja de mai multe luni.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut câteva luni de linişte, pentru că acest lucru te ajută să creşti într-o relaţie, fără imixtiuni. Nu a fost intenţionat, noi am mai ieşit împreună şi în alte dăţi. Acum, sunt liniştită şi fericită, este adevărat. Iubesc matur, ca la 18 ani! Nu sunt un om care îşi permite să grşească încă o dată şi încă o dată. În orice relaţie trebuie să porneşti cu încredere, pentru că altfel înseamnă că nu dai o şansă. Pot fi cucerită cu o floare, dar nu este de ajuns, la vârsta mea venerabilă e nevoie de sentimentul de protecţie, de masculinitate… nu mai simt nevoia să fac experimente pe pielea mea. Vârsta nu are nicio relevanţă. Nu simt diferenţa. Nici ca aspect fizic, nici ca maturitate. Doar aşa ca să ne uităm în buletine, nu văd la ce ne foloseşte? La ce mi-ar folosi blazarea? O să iubesc şi la 80 de ani. Orice femeie are nevoie de protecţie, să ştie că este preţuită. Cred în dragostea la distanţa”, a mai adaugat vedeta.

Cat despre o posibila casatorie, Andreea Marin a glumit pe acest subiect: „Nu am împlinit 18 ani. Nu am voie de acasă.  El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire! Eu când mă uit în oglindă la mine văd un om cu multe vulnerabilităţi, dar am doza mea de forţă, pentru că altfel nu aş fi răzbătut prin junglă”.

SURSA;ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *