Valentina Pelinel vorbește despre retragerea ei din lumea mondenă

Valentina Pelinel, adevarul pentru care a renuntat la lumea mondena. De cand a devenit mamica si, mai ales, de cand l-a botezat pe micutul Milan, modelul a rarit aparitiile mondene. Aceasta a marturisit ca se gandea la asta de cand era insarcinata.

21687743_1467792349978904_8231275790687858541_nValentina Pelinel a marturisit ca nu vrea sa mai apara la evenimente mondene. De vina este situatia in care familia sa se afla. Adica faptul ca ea si fiul ei nu il au alaturi pe tatal lui Milan, fostul actionar dinamovist.

”Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naşte, voi renunţa la apariţiile mondene. Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri. Nici nu le duc lipsa. Mi-e foarte bine în mediul ăsta în care mă învârt acum, la locul de joacă. Cu copii, jucării şi multă culoare”, a declarat Valentina Pelinel, conform Antena Stars.

In ultima perioada a avut mai multa grija de alimentatia ei. Pentru ca vrea sa fie sanatoasa si puternica pentru Milan, Valentina Pelinel a tinut o noua cura de detoxifiere.

”Am fost la detox. Am ţinut o cură pentru că nu mai ţinusem de mai bine de doi ani, dinainte să rămân însărcinată. Şi Milan mânca, aşa cum mănâncă el mereu, că e foarte pofticios.

Şi eu stăteam cu sucul pentru detox în faţă şi-i dădeam să mănânce. Parcă mânca mai cu poftă, numai să-mi facă în ciudă”, mai spune Valentina Pelin.

SURSA;ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *