Andrei Gheorghe trece prin momente grele! Mama omului de radio trebuie operată de urgenţă, dar nu are bani: ”Nu doarme, suferă şi vrea să moară”

Andrei Gheorghe trece prin momente grele, din cauza mamei lui care trebuie operată de urgenţă, însă nu are bani. Omul de radio a spus că totul a pornit de la o branulă care a provocat o infecţie violentă.

Andrei Gheorghe a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le mărturiseşte prietenilor lui virtuali că mama sa trece prin momente cumplite şi că trebuie operată de urgenţă.

Omul de radio a spus că mama lui a ajuns la spital pentru un control de rutină şi că i s-a infectat mâna din cauza unei branule, iar acum trebuie operată de urgenţă însă nu are banii necesari.

”Mama mea e în spital, în Constanţa. E bătrână, bolnavă şi plânge. S-a internat pentru un control de rutină. I s-a instalat o branulă care a provocat o infecţie violentă. Mâna i s-a umflat ca un butuc, o doare, i s-a comunicat că va trebui operată, nu doarme, suferă şi vrea să moară. Nu mai vede bine şi îmi spune că operaţia costă 6000. Nu are banii ăştia, a muncit o viaţă, dar nu îi are. Casa a pierdut-o, prietenii i-au murit, copilul e în alt oraş, e simgură şi speriată. Ce să fac? Cum să o ajut? Cum să asist indiferent la atâta nedreptate? Cum să mă duc mâine să plătesc taxele? Sa-i trimit bani? Asta şi fac, lunar, de când a ieşit la pensie. Cu ce a greşit? A crescut copii, a ajutat adulţi, a respectat legea, nu a furat, a trăit iubirea iar acum se sfârşeşte umilită, o epavă, un nimic. Un rest de carne măcinat de dinţii societăţii din care a făcut parte dar pentru care astăzi nu mai e decât balast. Dulce, senină batrâneţe…”, le-a mărturisit Andrei Gheorghe prietenilor lui.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *