A început războiul pe copil! Oana Cuzino şi Yoav Shtern s-au bătut în martori la cea mai mare confruntare de la începerea divorţului

S-a înteţit lupta dintre Oana Cuzino şi soţul ei, Yoav Shtern. Martorii au expus în sala de judecată aspecte din viaţa lor personală, iar afaceristul a solicitat instanţei stabilirea domiciliului fetiţei lor de 12 ani la el acasă, dar şi custodia ei.

Oana Cuzino şi soţul ei s-au întâlnit faţă în faţă în sala de judecată şi, timp de trei ore, au purtat un război prin intermediul avocaţilor, dar şi al martorilor. Vedeta de televiziune a adus-o în sprijinul ei ca martor pe soţia lui Andrei Gheorghe, Petruţa, prietena ei bună. Aceasta a povestit instanţei despre felul în care se ocupă Oana de fiica ei.

descărcare (2)

Soţia lui Andrei Gheorghe, chemată la bară

Lovitura de graţie pentru Oana a venit când soţul ei a solicitat stabilirea domiciliului fetiţei la el acasă, adică acolo unde aceasta a crescut împreună cu părinţii ei pe când formau o familie fericită.

Ca atare, instanţa urmează să ceară o anchetă socială şi acasă la tată, după care va stabili la cine o să locuiască fetiţa, iar Oana Cuzino riscă chiar să piardă custodia fiicei sale, mai ales că ea este cea care a părăsit domiciliul conjugal.

La ieşirea din sala de judecată, cei doi soţi s-au evitat reciproc, iar vedeta de televiziune părea abătută şi îngrijorată. Întâi a ieşit Yoav Shtern însoţit de martorul său şi de avocată, iar după câteva minute a plecat şi vedeta TV împreună cu avocatul ei. Petruţa Gheorghe a părăsit judecătoria imediat după ce a ieşit din sala de judecat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *