Andrei Postolache, un informatician specializat în programe electorale. Platformă fără fond

Toată crema mişcărilor civice s-a reunit săptămâna trecută la Predeal, pentru a-şi contura o platformă de acţiune comună în vederea alegerilor parlamentare. De la întâlnirea din creierii munţilor nu putea lipsi fostul independent Andrei Postolache, cel care, în sfârşit, are propriul său partid, Pentru Iaşi. La întâlnire au participat vedetele Nicuşor Dan, Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii detronat de scandalul de la Opera Bucureşti, dar şi alţi cetăţeni mai mult sau mai puţin independenţi. Entuziasmaţi de succesul formaţiunilor civice, mai mulţi cetăţeni i-au trimis scrisori de adeziune liderului ieşean Andrei Postolache.

  • Cu respect, domnule inginer, mă numesc Patrafir Leonte şi sunt fondatorul mişcării Tranzistor ’80, o grupare civică a depanatorilor tv din zona Moldovei. De fapt, formaţiunea noastră este o continuare a celei care a funcţionat în ilegalitate înainte de ’89, numită PCL 500 şi despre care domnul scriitor Florin Lăzărescu a scris aşa frumos în schiţa „Lampa cu căciulă”. Prin urmare, noi, cei nouăşpe vrednici depanatori din Iaşi, Moineşti, Tecuci şi Fălticeni, dorim să ni se recunoască statutul de minoritate socială şi să fim sprijiniţi cu o raţie de două kilograme de cositor lunar, plus cinci sute de grame de sacâz de fiecare om. Nu vreau să fiu violent, dar tare n-aş vrea să ne câştigăm drepturile folosind pistolul de lipit din dotare!
  • Bună ziua, domnule Postolache, sunt Carp Costel şi vă scriu în numele organizaţiei Uniţi Anvelopăm Blocul ND2. Vreau să vă spun că suntem total nemulţumiţi de lipsa caracterului civic al vecinilor Pandele şi Tărnăuceanu de la etajele 2 şi 4, care refuză să plătească materialele de anvelopare ale apartamentelor dumnealor. Astfel, blocul arată total inestetic, cu mari spaţii neacoperite de polistiren, ceea ce pune într-o lumină proastă unitatea de monolit a asociaţiei noastre de locatari. Ca să nu mai vorbim că am devenit ţinta ironiilor celor de la organizaţia Jardinierele Reunite a blocului ND3. În concluzie, vă rugăm să ne ajutaţi cu şaptezeci de metri cubi de polistiren rămas de la ambalajele monitoarelor de la Endava, ca să ne peticim şi noi blocul cu materiale de înaltă tehnologie.
  • Să trăiţi, domnule preşedinte Andrei Postolache! Sunt Minodor Aliuţă, lider executiv al Ordinului Cavalerilor Restanţieri din blocul S4 şi vreau să vă felicit pentru tot ceea ce faceţi pentru oraşul Iaşi. Aşa că vin cu următoarea întrebare: aţi fi de acord cu o fuziune între statele dumneavoastră de plată şi lista noastră de întreţinere? Vă asigur că pe listă avem candidaţi foarte serioşi la faliment. Cu respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *