Angela Moroşanu se întoarce acasă

Angela Morosanu

Angela Morosanu

Preşedintele CS Politehnica Iaşi, Leonid Antohi, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că atleta Angela Moroşanu, a semnat cu gruparea din dealul Copoului.

“În urma protocolului semnat cu clubul Dinamo, atleta Angela Moroşanu va avea dublă legitimare CS Politehnica Iaşi – Dinamo. Contractul intră în vigoare la data de 1 octombrie 2011 şi se încheie la 31 septembrie 2012, existând posibilitatea prelungirii lui, cu acordul părţilor. Obiectivul nostru şi al sportivei este participarea la Olimpiada de la Londra, din 2012, iar pentru a-l atinge, sportiva va lucra împreună cu antrenorul Dorinel Ursache”, a declarat Leonid Antohi.

Angela Moroşanu a menţionat că a ales să semneze şi cu Iaşul deoarece vroia să fie aproape de familie: „Deşi am avut condiţii bune, am stat mult departe de casă.  Când nu ai familia lângă tine, nu poţi rezista. Am ales să semnez cu Iaşul pentru a fi din nou alături de familie. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să ajung la Jocurile Olimpice. Nu vreau să dau un pronostic ce va fi acolo, pentru că 400 de metri este o cursă imprevizibilă. Prima lună va fi de readaptare la efort, iar apoi voi intra treptat în ritmul impus de antrenorul meu”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *