Antena Group, pierderi mari în 2014. Care este explicaţia

Antena Group explică într-un comunicat evoluţia cifrelor financiare din 2014. După ce în 2013, compania a înregistrat profit, anul trecut pierderile înregistrate au fost de 13 milioane de euro.

„Antena Group a ales să investească în conţinut, prin achiziţia unor formate internaţionale de anvergură, precum şi în echipe de producţie şi nume de referinţă în televiziune”, a anunţat Antena Group într-un comunicat al Intact Media Group după publicarea rezultatelor financiare, potrivit paginademedia.ro.

Compania de media a avut anul trecut o cifră de afaceri de 61 de milioane de euro, în creştere cu 8% faţă de 2013. Pe de altă parte, dacă în 2013 grupul care operează televiziunile Antena 1, Antena Stars, Euforia şi ZU TV a fost pe profit, anul trecut acesta a trecut pe pierdere. O pierdere de 13 milioane de euro pe care aceştia o explică prin investiţiile masive din anul trecut, în vedete, dar şi în producţii.

Reamintim că în 2014 Antena Group a atras o serie de vedete dinspre Pro TV, printre care Horia Brenciu şi Ştefan Bănică (la X Factor), Mihai Petre şi cei trei Masterchefi (Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea). La aceştia se adaugă şi producătoarea Mona Segall şi echipa ei.

 

copertaPR_cd0f2e4fc9

 

Pe de altă parte, Antena 3 este singura televiziune de ştiri din România care a avut profit în 2014. La o cifră de afaceri de 15,4 milioane de euro, profitul a fost de peste 200.000 de euro.

Sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *