Gabriela Cristea, ciufulită la TV. Tavi Clonda a înghesuit-o într-un colţ şi…

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea formează un cuplu mediatizat din showbizul românesc. Prezentatoarea TV a făcut astăzi o declaraţie surprizătoare în ceea ce priveşte relaţia ei sentimentală, chiar dacă în mod normal sunt discreţi.

Miercuri, Gabi Cristea a scăpat „porumbelul” atunci când colegul ei de platou a început să râdă de ea că este ciufulită.  „Păi m-a luat Tavi şi m-a înghesuit într-un colţ şi….”, a glumit ea la o emisiune TV.

De când au devenit soţ şi soţie, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt nedespărţiţi. Cei doi merg peste tot împreună, iar la un eveniment monden a întărit speculaţiile că va deveni mămică.

„Când o să vină cel sau cea mică o să anunţăm în direct, glumesc. Când o să vină, o să vină. Subiectul este destul de delicat pentru noi, de fapt pentru toată lumea e destul de intim”, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Prezentatoarea Tv şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an. Gabriela Cristea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat după multe scandaluri.

Sursa: spynews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *