ANTONIA a avut curajul să-şi bage asta în nas? Vezi cum arată acum frumoasa cântăreaţă

Antonia este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei de la noi şi asta poate observa oricine. Cântăreaţa este adepta schimbărilor, Antonia şi-a modificat de câteva ori culoarea părului, parţial şi se pare că frumoasa artista nu se opreşte aici.

Soţia lui Alex Velea a postat o fotografie în care se observă două accesorii pe nasul vedetei. Să fi fost Antonia atât de curoajoasă şi să-şi fi pus nu unul, ci două piercinguri în nas? Sau poate a optat să-şi lipească cele două accesorii pentru că este în cursul filmării unui nou videoclip.

Antonia filmează un nou videoclip.
Antonia filmează un nou videoclip.

 

Fanii aşteaptă încântaţi să vadă noul videoclip, comentându-i la fotografie că sigur va fi o piesă de succes, la fel ca şi celelalte. ”Ştiu ca va fi o piesa cu succes ca şi altele”,i-a scris unul dintre prietenii virtuali.

Antonia se iubeşte cu Alex Velea, cei doi fiind foarte fericiţi alături de băieţelul lor, Dominic. Micuţul nu este singurul copil al cuplului Antonia – Alex Velea. Celebrul tătic a mărturisit, în trecut,  că are casa plină de copii. Artistul a dezvăluit că are deja patru copii cu Antonia. pe lângă Maya şi Antonia, ce Alex Velea şi Antonia au adoptat doi băieţi. Ei se ocupă de educaţia lor muzicală şi îi ajută să devină artişti.

Noi putem spune că avem patru copii. Mai avem doi băieţi adoptivi. Ei stau cu noi în casă. Pe Mario îl ştiu de când el avea opt ani. Avem familia de la Iaşi, pe cea de la Braşov, aşa ne place să spunem. Avem trei camere în casă. Una a lui Dominic, alta pentru cei doi băieţi talentaţi şi încă una pentru Maya. Antonia îi ajută mult pe cei mici în dezvoltarea carierei. Cei care pot ajuta astfel de copii talentaţi să o facă„, declara Alex Velea.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *