Soţia lui BOBBY PĂUNESCU a atras atenţia cu un decolteu ”criminal”! Nimeni n-a putut s-o privească în ochi

La cei douăzeci  şi patru de ani, Alice Peneaca are  un trup de zeita, o carieră de succes şi îl are ca soţ Bobby Păunescu. Considerată una dintre cele mai căutate modele din Europa, Alice Peneaca nu sta locului o clipă.

Are un program extrem de încărcat, însă nimic nu pare prea greu pentru ea. Îşi face meseria de model cu pasiune şi ştie exact ce vrea să facă pe viitor. Manechinul are un corp perfect, fără nici o operaţie estetică, chiar dacă la un moment dat se vehicula că ar avea silicoane şi acid hialuronic.

Cu pielea bronzată, ochii albaştri şi sânii cu o formă perfectă, frumoasa Alice face furori pe site-urile de socializare.
Cu pielea bronzată, ochii albaştri şi sânii cu o formă perfectă, frumoasa Alice face furori pe site-urile de socializare.

Soţia lui Bobby a postat o fotografie pe Instagram, în care prezintă un decolteu foarte atrăgător, care captează atenţia privitorilor. Cu pielea bronzată, ochii albaştri şi sânii cu o formă perfectă, frumoasa Alice face furori pe site-urile de socializare.

Alice a practicat timp de zece ani baletul

Alice Peneacă a studiat zece ani baletul, iar asta se vede în felul ei graţios de-a fi şi de-a se mişca în faţa aparatului de fotografiat. Tânăra este preferata celor de la Guess, pentru care a realizat mai multe şedinţe foto şi este imaginea liniei de lenjerie intimă. Modelul este imaginea mondială a brandului Guess din toamna anului trecut. Ea a realizat un pictorial incendiar cu celebrul Vincent Peters. Celebrul fotograf Vincent a lucrat cu nume grele de la Hollywood, precum Charlize Theron, Gwyneth Partlow sau Laetitia Casta.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *