Antonia DIVORŢEAZĂ ÎN SFÂRŞIT! S-a înţeles cu Vincenzo să semneze actele la notar

Au trecut mai bine de doi ani de când Antonia şi Vincenzo Castellano încearcă să divorţeze, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Recent, cei doi s-au pus de acord, iar în curând urmează să semneze actele la notar.

Avocatul cântăreţei a declarat pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că se aşteaptă un răspuns din Italia.„Aşteptăm rezultatele anchetei sociale care are loc în Italia, acolo unde se află Maya, fetiţa celor doi. Ar trebui să primim în curând rezultatele, după care Antonia şi Vincenzo vor divorţa la notar. S-au înţeles, lucrurile sunt stabilite, nu se mai poate întâmpla nimic”, a declarat avocatul Ion Todan. Antonia a renunţat anul trecut la cererea de divorţ pe care o depusese în instanţă şi a mers împreună cu Vincenzo la notar pentru desfacerea căsătoriei.

Antonia o iubeşte la nebunie şi pe Maya (foto stânga), dar şi pe Dominic, băiatul pe care-l are cu Velea
Antonia o iubeşte la nebunie şi pe Maya (foto stânga), dar şi pe Dominic, băiatul pe care-l are cu Velea

Condiţia pentru ca Vincenzo să-i acorde divorţul a fost ca Maya să rămână la bunici, în Italia, cu posibilitatea ca Antonia s-o viziteze oricând, spunea tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano. După ce se va pronunţa oficial divorţul, Velea şi Antonia urmează să se căsătorească. Artista a devenit mamă pentru a două oară la sfârşitul lui 2014, atunci când a venit pe lume Dominic, fiul ei şi al lui Alex Velea. Artista mai are o fetiţă, pe Maya, în vârstă de şase ani, făcută cu Vincenzo Castellano, un om de afaceri italian.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *