Antonia, mesaj pentru Alex Velea după ce a dat-o în judecată pentru copil! Mesajul artistei spune tot despre relaţia dintre ei

Alex Velea şi-a dat în judecată iubita, Antonia, pentru a fi declarat legal tatăl fiului lor, Dominic. Mulţi s-au grăbit să speculeze că ăsta ar fi un prim semn al rupturii lor, însă artista i-a transmis un mesaj public tatălui copiilor ei care trădează atmosfera dintre ei.
Povestea de dragoste dintre Antonia şi Alex Velea este demnă de un roman! După ce s-au despărţit de soţi pentru a fi împreună, au făcut un băieţel şi în curând urmează să devină din nou părinţi.
Artistul a dat-o în judecată pe Antonia săptămâna trecută pentru ca fiul lui, Dominic, să ajungă să fie recunoscut şi în faţa legii ca fiind copilul lui. Apoi, Velea şi-a făcut bagajele şi a plecat în America împreună cu echipa lui, în turneu. Mulţi s-au grăbit să speculeze că astea ar fi primele semne ale unei rupturi apărute în relaţia celor doi, însă se pare că iubirea lor e mai puternică decât oricând.
Topită de dorul lui Velea, Antonia a postat pe o reţea de socializare o poezie scrisă pe cana ei de cafea şi i-a dedicat-o tatălui copiilor ei.
”Amor de gânduri
Lasă gândul meu
Să se rătăcească prin tine
Până când va fi al tău
Ca apoi să devină al nostru”, este poezia pe care Antonia i-a dedicat-o iubitului ei, Alex Velea, care în această perioadă se află plecat în America.

antonia-velea

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *