MELANIA TRUMP, mai sexy ca niciodată! Vezi fotografiile incendiare cu PRIMA DOAMNĂ!

Presa americană a publicat mai multe fotografii cu soţia lui Donald Trump, care potrivit ultimelor estimări, ar fi câştigat cursa pentru Casa Albă. Melania apare goală, iar imaginile fac deliciul americanilor.

m4

Înainte să-l cunoască pe Donald Trump la clubul Kit Kat din Manhattan şi să păşească în lumea faimoasă a miliardarilor, Melania Knauss (născută pe 26 aprilie 1970) ducea o viaţă liniştită.

m3

Actuala doamnă Trump şi, posibil, viitoarea Prima Doamnă a SUA a copilărit într-un jalnic bloc comunist din oraşul Sevnica, din spaţiul fostei Iugoslavie, pe vremea lui Josip Tito. Tatăl ei se ocupa cu vânzarea de automobile construite de fabricile de stat. Amalika Ulcnik, mama Melaniei, provenea din satul Raka lucra la o fabrică de confecţii pentru copii din oraşul Sevnica.

Melania Trump nu s-a ferit să pozeze în ipostaze incendiare!
Melania Trump nu s-a ferit să pozeze în ipostaze incendiare!

Melania mai are o soră şi un frate mai mare, ambii vitregi. Melania s-a făcut remarcată ca fotomodel încă de la vârsta de 16 ani iar un an mai târziu avea să pozeze pentru Stane Jerko, unul dintre fotografii renumiţi din lumea modei din Slovenia. La vârsta de 18 ani, Melania a semnat primul ei contract profesionist de fotomodel cu o casă de modă din Milano. Acela a fost momentul în care Melania a devenit renumită în lumea modelingului, apărând pe coperţile mai multor reviste celebre, precum Harper’s Bazaar (Bulgaria), New York Magazine, Allure şi Vanity Fair (Italia). În anul 2000 a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue şi a semnat un contract cu agenţia de modeling finanţată de Donald Trump.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *