Anuntul care a luat prin surprindere o lume intreaga! Una dintre cele mai frumoase femei recunoaste: „Sunt lesbiana”

Fosta Miss Spania in 2008 si 2013, Patricia Yurena Rodriguez, a luat prin surprindere o lume intreaga dupa ce a anuntat ca este lesbiana. Frumoasa de 24 de ani care a iesit pe locul 2 la Miss Univers 2014 a facut anuntul pe retelele sociale.

Este pentru prima oara cand un miss de nivel international isi recunoaste public orientarea sexuala. Patricia Yurena Rodriguez este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, iar acum si-a oficializat relatia cu Vanessa Klein, de profesie DJ, dupa ce apare pe Instagram intr-o poza in care isi saruta iubita.

„Nu regret ca am facut-o si am facut-o pentru ca sunt fericita cu ceea ce se intampla acum in viata mea. Multumesc pentru toate comentariile. Am postat fotografia spontan, a fost un impuls. Va multumesc pentru incurajari”, a declarat Patricia pentru presa din Spania.

Din anul 2008, cand a urcat penrtu prima oara pe scena unui concurs de frumuseste, Patricia a reusit sa se impuna si sa castige admiratia tuturor datorita formelor ei perfecte, castigand foarte multe premii. Anul acesta si-a facut si debutul in cinematografie, intr-un scurtmetraj in regia lui Roman Reyes, numit “Tal como eres”

Sursa: cancan

1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *