Cum o fac vedetele! Dezvăluiri din dormitor!

Vedetele nu fac prea multe dezvăluiri despre viaţa lor personală, însă sunt şi momente în care sinceritatea lor este chiar uimitoare!

Autoproclamat un afemeiat, Adam Levine a încercat să explice care este motivul pentru care şi-a găsit acest “apelativ”: „Poate că motivul pentru care sunt mereu atât de promiscuu şi îmi doresc să mă culc cu cât mai multe femei este pentru că le iubesc atât de mult”, a declarat cântăreţul.

Olivia Wilde nu s-a abţinut de la a da amănunte legate de viaţa sa intimă şi a declarat pentru revista Vulture că ea şi partenerul său, Jason Sudeikis, fac sex „precum alergătorii kenyeni de la maraton”.

Aceasta a mai povestit, pentru aceeaşi publicaţie, că viaţa ei sexuală a avut de suferit în timpul mariajului cu Tao Ruspoli, care s-a încheiat în 2011, iar noua relaţie cu actorul Jason Sudeikis – celebru datorită emisiunii „Saturday Night Live” – i-a readus fericirea, informează.

„Mă simţeam de parcă vaginul meu ar fi murit. Ar fi fost anulat… poţi să-ţi minţi rudele în timpul mesei de Crăciun că eşti fericită, dar nu îţi poţi înşela propria intimitate. Nu este niciun motiv pentru care să îţi sacrifici feminitatea, nici măcar pentru un sentiment ciudat de responsabilitate faţă de o relaţie care nici măcar nu merge. Şi simt că sunt mult prea multe femei care fac asta”, a declarat Olivia Wilde.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au făcut sex timp de 12 ore – atât au durat filmările pentru scena fierbinte din Twilight: Breaking Dawn. Robert a declarat chiar că s-a înfierbântat atât de tare în momentul în care o săruta pe Kristen, încât a fost puţin luat de val: „Când am început să ne sărutăm, am uitat că suntem înconjuraţi de o mulţime de oameni. Târziu m-am trezit la realitate şi a fost puţin stânjenitor”, spune actorul.

Deşi nu are foarte mult succes în dragoste, Rihanna se laudă că cel puţin la teorie stă foarte bine în acest domeniu: „Dacă nu-i trimiţi iubitului tău poze nud, atunci îmi pare foarte rău pentru el”, este de părere artista.

Cheryl Cole în schimb crede că femeile trebuie să fie foarte subtile în pat, pentru a fi pe plac partenerului: „Cred că majoritatea bărbaţilor preferă să audă câteva răsuflări subtile decât ţipete disperate. În mod contrar te vei asemăna cu un star porno”.

Nicole Kidman admite în schimb că a exploarat „toate aspectele posibile ale căsătoriei şi monogamiei”, printre care şi „fetişuri sexuale ciudate”, s-a confesat partenera lui Keith Urban, conform celebuzz.com.

Întrebată care este poziţia ei sexuală preferată, Eva Longoria a declarat „în prezent, deasupra”.

Charlie Sheen a dorit să vorbească despre dependenţa sa de sex şi compania prostituatelor: „Eu nu le plătesc pentru sex. Eu le plătesc ca să plece”.

Sursa : one

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *