Breaking news: Armeanu’ cel mic se vrea director plin?

S-au încins spiritele în sănătatea ieşeană. Sindicaliştii vor ca dr. Luci Indre, actualul şef al Direcţiei de Sănătate Publică, să fie demis. Sindicaliştii au venit în biroul dereftorului, l-au tras de perciuni, ăsta ar fi zis că-şi asumă greşelile şi că se apucă de treabă. Numai că protestatarii îs foc şi pară şi sunt hotărâţi să meargă chiar la Bucureşti, la dom’ ministru, ca să-l shimbe pe dr. Luci din funcţie. Interesant e altceva. La direcţiunea în cauză, adjunct e un alt dr., ce poartă numele de Zare Armeanu’. Ei cică acest Armeanu’ ar avea şi el gânduri de mărire adică, la o chestie, dacă pică dr. Luci, de ce nu l-ar pune ministru tocmai pe el director plin la direcţiunea în cauză. Păi vă spunem noi un motiv cât se poate de limpede din cauza căruia dr. Armeanu’ nu va ajunge director general: e liberal sadea, a fost şeful de campanie electorală a unui alt armean liberal, acum senator, dar în trecut chiar fost ministru. Aţi priceput?

Afacere urât mirositoare într-un oraş de lângă Iaşi: Faze mişto de tot, într-un orăşel de pe lângă Iaşi. La Podu’ ăla a lui Iloae sunt nişte şmecherii de te doare mintea, cu primarele în rol de dirijor şef. Mai clar, în Podu’ e primar un ins Costică Strate. Cumnatul lu’ dom’ primar e consilier local independent, dar şi director la societatea ce colectează gunoiul din localitate. Adică, curată incompatibilitate. Dar acolo nu se sesizează absolut nimeni. Afacerile merg ca pe roate, că doar băieţii au ajuns la ciolan. Vorba unei distinse doamne fost deputat de Vaslui: „Ciocul mic, acum noi suntem la putere”.

El Însuşi, contestat De Toţi Înşişi: Cică tensiunile în feleala leberală sunt în creştere, gata să atingă punctul de fierbere. Şeful suprem, adică El Însuşi, e contestat de o parte din membrii cu vizibilitate, dar care nu au prins nici funcţii politice, nici funcţii publice şi n-au parte nici de recunoaştere publică. El Însuşi e contestat şi pentru că ar fi şi alţi tineri cu viziuni leberale care ar vrea să facă afaceri pe bani publici, dar n-au acces. În al treilea rând, liderului i se impută şi pierderea controlului, la vot, în cejeu. Tot în cârca liderului este pusă şi prestaţia şefului de la municipiu ale cărei ieşiri publice nu au fost convingătoare nici măcar pentru propriul aparat de partid. Despre aleşii cu săgeată din judeţ, ce să mai spunem: ei sunt nemulţumiţi din 2012 pentru că nu li s-au alocat fonduri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Stăm pe poziţii să vedem cât va creşte valul nemulţumirilor şi ce va însemna asta pentru El Însuşi. Rămâneţi pe recepţie, revenim cu noutăţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *