Aşa ceva n-aţi mai citit niciodată: Moştenitorul imperiului Fiterman, înfometat de propria soţie

interior

Pe Dan Fiterman îl ştiţi. Are un spital privat, o fabrică de medicamente şi mai multe proprietăţi imobiliare. Probabil c-aţi aflat şi de recenta lui achiziţie: a cumpărat pensiunea – restaurant Litlle Texas. Dar că pune poze pe Facebook cu micul dejun gătit de soţie, probabil că nu ştiaţi. De fapt, gătit e un fel de-a spune. Nişte felii de roşii, câteva de castravete, măsline şi trei felii de pâine prăjită de mai mare mila. Iar deasupra, brânză tăiată atât de subţire că-ţi vine a plânge. Aaa… Era să uităm. Pe farfurie se află şi roşii uscate marinate în ulei, cum mândru precizează însuşi Fiterman.

Cronica absurdului

Poza cu panarama de farfurie a lui Fiterman a strâns 120 de like-uri. Na, asta cu like-urile e o chestie relativă. Când deţii business-uri de zeci de milioane de euro şi când eşti considerat unul din cei mai bogaţi oameni din târg, chestia cu like-ul e cea mai nouă formă de servilism sau, pe româneşte spus, de pupincurism.

Paradoxal, din cele 15 comentarii pe care le-a strâns poza, sunt câteva care-l iau în balon pe boss-ul de la Arcadia. „Cam multe calorii”, zice o tânără lăsând trei puncte de suspensie. Ori ironie fină, ori ditamai prostia. Un alt individ, genul ală care se dă mare cu cunoştinţele lui, spune sec, concluzionând despre mâncarea din farfurie: „eco”. Răspunsul vine prompt şi doct de la Fiterman: „vegan”. Te doare mintea.

mic dejun fiterman

Fular Burberry

Dar cel mai mişto e comentariul din 17 noiembrie, postat de un bărbat: „Dar faţă de masă, nu ai? Tre’ să mănânci pe fular Burberry”. Evident că Fiterman, care până atunci răspunsese tuturor comentariilor, a tăcut mâlc. Asta-i viaţa, o mai iei şi-n freză.

În concluzie, aşteptăm viitoarele poze cu micul dejun pregătit de doamna Fiterman: farfuria cu o frunză de spanac, una de salată şi o scobitoare. Sau farfuria cu un sfert de ridiche (tăiată dintr-una cu diametrul de 1 cm), doua fire de sare şi un serveţel eco. Sau cu un baby morcov (e tare la modă asta cu „baby”, o auziţi la toate show-urile de gătit) şi două fire de mărar. Hai sănătate şi să trăiţi vegan. La anul şi la mulţi vegani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *