Asta da… NEBUNIA lui Salam! Dansatoarea de 18 ani a manelistului a venit fara lenjerie intima in club!

Desi are doar 18 ani, varsta pe care a implinit-o in ianuarie, Daniela Stan este considerata una dintre cele mai tari dansatoare de manele din Romania. Dar si una dintre cele mai controversate, daca tinem cont de aparitiile ei.

Dansatoarea lui Florin Salam stie cum sa mentina treaz interesul admniratorilor ei. Reteta este foarte simpla: miscari lascive cat cuprinde si vestimentatii cat mai exhibitioniste.

Daniela Stan are doar 18 ani

Daniela Stan are doar 18 ani

Asa s-a intamplat si in urma cu cateva zile, cand Daniela a facut adevarate furori intr-un club de manele din Bucuresti.

Desi este una dintre cele mai faimoasa dansatoare de manele, Daniela inca locuieste la camin

Desi este una dintre cele mai faimoasa dansatoare de manele, Daniela inca locuieste la camin

Tanara dansatoare a reusit sa-i lase pe toti clientii localului cu gura cascata. Daniela si-a facut aparitia mai mult dezbracata decat imbracata, afisandu-se intr-o salopeta decupata, care a scos la iveala faptul ca focoasa blonda nu avea chiloti.

Sta la camin!

Daniela Stan e fata modesta, e inca eleva si, chiar daca se invarte pe langa oamenii cu dare de mana, sta tot la camin. „A venit din provincie de undeva de la tara si este dispusa sa faca orice pentru a deveni celebra. Participa la videoclipuri doar ca sa apara ca nu este platita foarte bine. De cele mai multe ori primeste 100 de lei sau cel mult 200, dar asta rar. Oricum, la inceput era o amarata, au fost cateva fete care i-au mai dat costume, care i-au vandut ponturi despre lumea asta. Dar, intre timp, a devenit cam fitioasa„, a povestit una dintre colegele de breasla ale Danielei

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *