A fost cea mai sexy balerina de la „Surprize, surprize” si iubita lui Gabi Balint! Ce mai face provocatoarea Raluca Petrica!

Raluca Petrica a fost una dintre cele mai incitante dansatoare care au facut parte din corpul de balet al celebrei emisiuni „Surpize, surpize”, show moderat la acea vreme de „zana” Andreea Marin.

Inalta, cu picioare interminabile, silueta impecabila si parul foarte lung, Raluca Petrica era greu de trecut cu vederea pe vremea cand facea parte din echipa dansatoarelor show-ului tv „Surprize, surprize”, de la TVR.

Bruneta a cucerit numerosi admiratori cu look-ul sau, tinutele sumare si provocatoare, dar si prin miscarile lascive din timpul dansurilor sincron de la emisiunea moderata de Andreea Marin. Atragea privirile precum un magnet, hipnotizand atat publicul din sala, cat si telespectatorii.

Fosta iubita a lui Gabi Balint

 

Faima Ralucai Petrica a crescut si in urma povestii de amor pe care a trait-o cu unul dintre componentii „Generatiei de Aur”, fotbalistul Gabi Balint. Din relatia lor a rezultat o fetita, Roa Lorelei, care acum are cinci ani. Din pacate, legatura dintre senzuala dansatoare si marele jucator de fotbal n-a avut un final fericit, cei doi despartindu-se.

Si-a gasit linistea alaturi de fratele Monicai Anghel

 

Dupa ce s-a separat de Pele Balint, fosta dansatoare ( 35 de ani) si-a gasit linistea alaturi de Alexandru Anghel, in varsta de 32 de ani. Alex este nimeni altul decat fratele binecunoscutei artiste Monica Anghel. Relatia dintre Raluca si Alex a fost una cu suisuri si coborasuri, cuplul fiind de doua ori la un pas de despartire, iar cea care a reusit sa-i impace a fost chiar Monica Anghel.

Raluca si Alex se cunosc inca din perioada in care dansatoarea era insarcinata cu copilul lui Gabi Balint, dar au devenit un cuplu la o luna dupa ce tanara mamica a nascut. In noiembrie anul trecut, Raluca i-a daruit o fiica si lui Alex.Aproape neschimbata

Desi anii au trecut, Raluca Petrica este aproape neschimbata. Arata la fel ca pe vremea cand dansa la „Surprize, surprize”. In ceea ce priveste activitatea pe care o desfasoara, aceasta detine o agentie de modele si se ocupa de organizarea de evenimente. Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *