Ăsta da record: Andreea Marin a schimbat soţul, în medie, o dată la 7 ani

Ce se întâmplă cu bărbaţii din viaţa Zânei de ies din garanţie aşa de repede?

Andreea Marin iubește din nou. Acest lucru nu mai constituie o noutate, însă, în pofida faptului că aceasta a încercat din răsputeri să țină cât mai secretă povestea de dragoste cu kinetoterapeutul din țara lui Suleyman, Tunkay Ozturk. Chiar cel mai recent ales al inimii Zânei a fost cel care a făcut anunțul pe care îl așteptau, cum altfel decât cu sufletul la gură, fanii fostei doamne Bănică. “Dragi prieteni, avem o relație destul de bună cu Andreea până acum. Întotdeauna am vrut ca această relație să fie departe de public. Din acest motiv nu am vorbit despre relație nicăieri. Am făcut pași serioși în relația noastră, în privat. Ambii suntem persoane mature. Și în fiecare pas nu ne-am luat în considerare atât pe noi cât familiile noastre. Am prezentat-o pe Andreea drept logodnica mea până acum. Acum este o onoare să împărtășesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi mereu mândru să am alături de mine o femeie atât de minunată drept soție”, a postat, grăbit, pe Faceebook, de pe mobil, tânărul ginerică chiar în primele zile ale noului an. Mesajul către fani vine după ce, în decembrie, acesta a mai postat public un desen realizat, se pare, de fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică. Reacția Zânei s-a lăsat așteptată. Abia cu o zi mai târziu aceasta a postat, la rândul ei, un mesaj pe rețeaua de socializare în care susținea că oficializarea relației cu Tuncay a fost “cea mai bună alegere”.

Ce spunea despre Bănică
Fanii cuplului, surprinzător de mulți, speră ca a treia oară să fie “cu noroc” pentru moldoveancă. Aceasta și-a început viața de femeie căsătorită la frageda vârstă a majoratului. La 18 ani Andreea a spus “da” în fața ofițerului de stare civilă, unindu-și destinele la bine și la greu cu Cristian Gheorghiță. Fericirea conjugală a durat doar trei ani, cuplul despărțindu-se, se pare, deoarece Cristian a fost nevoit să plece în străinătate, iar Zâna deja pornise pe drumul afirmării. A urmat cel de-al doilea soț, muzicianul Ștefan Bănică Jr, cu care aceasta s-a căsătorit în 2006, în Statele Unite ale Americii. Se pare că luna ianuarie este perioada anului preferată de Andreea Marin pentru unirea destinelor cu diverse jumătăți, întrucât în aceeași lună au avut loc ultimele două căsnicii. “Am mai fost căsătorită, se știe, la 18 ani, am trăit un alt sentiment, cu sinceritatea și bucuria pe care ți-o dau tinerețea și începutul de drum în viață, ca femeie. Ceea ce se întâmplă, însă, de când a apărut Ștefan în viața mea, nu se aseamănă cu nimic, nici nu încerc o comparație cumva, pentru că ea pur și simplu nu există. Am știut din capul locului că bărbatul care mă va împlini ca femeie, transformându-mă în mamă, va deveni, negreșit, marea mea dragoste. Pentru mine, un om care a cunoscut atâția ani un succes neegalat încă în meserie, nu a existat fericirea în adevăratul sens al cuvântului, până ce n-a scâncit puiul ăsta mic de fată, răsărit din mine, în brațele mele”, spunea Andreea într-un interviu în perioada în care totul era roz între ea și Ștefan Bănică Jr.

Copie fidelă
Cel de-al treilea și – deocamdată – ultimul soț al Zânei pare a fi o copie aproape fidelă a marii iubiri a Andreei, soțul anterior. La 27 de ani, Tuncay seamană remarcabil cu “Mihai”, adolescentul interpretat de Ștefan Bănică Jr. în pelicula Liceenii. Coincidență sau dor? Numai timpul și, eventual, o a patra căsnicie pot confirma sau infirma această ipoteză.

În poze, în ordine:  Cristian Gheorghiță, Ştefan Bănică, Tunkay Ozturk

sot1 sot2 sot3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *