Ați aflat ce a făcut Carmen Iohannis de Florii? Vă spunem noi!

Prima doamnă a mers, astăzi,  la slujba de Florii de la Biserica romano-catolică din  Sibiu, fără șeful statului.

De ceva timp, soția președintelui a dispărut din viața publică. Astăzi, ea a participat la slujba de Florii, însă a venit la biserică singură, nefiind însoțită de șeful statului. La ieșirea din lăcașul de cult, prima doamnă   le-au urat  tuturor „numai bine şi Florii fericite”.

“Este o sărbătoare foarte importantă şi sper să începem o săptămână cu multe foloase. Sărbătorim, ca de obicei, cu gândul la Domnul şi cu bucurie în suflet. Vă doresc numai bine şi Florii fericite”, a spus aceasta, potrivit news.ro.  Aceasta a ținut în mână un buchețel de crenguțe de salcie.

Șeful statului nu a însoțit-o la slujba de Florii, dar a transmis  un mesaj pe Facebook: ”Astăzi, în Duminica Floriilor, marcăm intrarea Domnului în Ierusalim şi ne pregătim să întâmpinăm marea sărbătoare a Învierii. Vă doresc tuturor celor care vă serbaţi onomastica un călduros <La mulţi ani>!”.

SURSA:ziarulring.ro

 

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. Titu

    Crengutele din mana doamnei sunt de matisori, nu de salcie. Salcia o tinea domnul, ca e mai adecvat. Salcia plangatoare se potriveste cu blandul domn profesor si cu proverbul ,,Capul plecat, sabia nu-l taie,,. A se vedea si proverbul ,,Mata blanda zgaraie rau,, , daca e trasa de coada. No, hai la rugaciune, fratilor. Alta intrebare ? Nu aveti ? Ghinion !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *