Dobrincu îl acuză pe Bodea de plagiat!

Nu e zi lăsată de la Dumnezeu să nu scriem ceva despre liberali. Oricît am dori să mai abordăm și alte subiecte, permanent se întîmplă ceva spectaculos pe la băieții din Podu Roș .

„Cuiul ” zilei este dat de o postare pe facebook a lui Dorin Dobrincu,cotracandidatul deputatului Marius Bodea la funcția de președinte al organizației liberale municipale.Dobrincu scrie, negru pe alb, că Bodea i-a furat pur și simplu programul.În conferința de presă în care și-a anunțat candidatura, istoricul ieșean a vorbit, într-adevăr, despre nevoia de democratizare internă a partidului și de desfacere a găștii care taie și spînzură în fililala ieșeană. Nu mică ne-a fost mirarea cînd, azi, tot pe facebook, Bodea vorbește despre aceleași lucruri, de parcă acum a constatat și el că se întîmplă lucruri nu tocmai „kosher” prin Podu Roș. Prezentăm mai jos ambele postări, cu precizarea că , pentru cei care cunosc situația reală din PNL Iași, postarea lui Bodea ar putea concura, cu succes, la un festival de umor.

cuvant_dobrincu_std.originalDorin Dobrincu:„Faci declarații publice – în conferințe de presă, la televiziune, în ziare, postezi pe Facebook – despre valori, principii, colaborare, încredere și reconstrucție în interiorul grupurilor politice, ca și în afara acestora, organizezi o dezbatere despre democratizarea internă a PNL ș.a.m.d. Afli apoi că ideile ți-au fost preluate, rescrise și postate în altă parte. De către „competitori”. Fără citarea sursei. M-aș bucura dacă respectivii cetățeni ar și medita la ceea ce au plagiat și mai ales dacă ar reuși să se schimbe cu adevărat ei înșiși.”

5-968x460Marius Bodea:„Orice program trebuie construit pe valori. Valorile în jurul cărora dorim să clădim încrederea:
1. Democratizarea internă şi respect pentru fiecare membru.

În PNL Iaşi nu au mai avut loc alegeri interne din 2014. Acest lucru a fost consecinţa unor decizii luate la nivel naţional de către conducerea PNL care, trebuie să admitem, au creat un sentiment de nemulţumire în rândul membrilor.
De aceea, trebuie să clădim încrederea prin extinderea instrumentelor de implicare a membrilor la luarea deciziilor esenţiale pentru partid. Totodată, fiecare membru trebuie să simtă că face parte dintr-o organizaţie vie, care are un mesaj onest, ia decizii transparent, nu în spatele uşilor închise, şi nu este implicată în înţelegeri subterane.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *