Au luat-o şi pe Sanda Ladoşi! Vedeta a ajuns, împreună cu soţul ei, pe mîinile DIICOT!

Sanda Ladosi si sotul ei, Stefan Tache, ar fi fost ridicati marti dimineata de procurorii DIICOT. Conform Adevarul, este vorba de o ancheta privind constituirea unui grup infractional organizat, inselaciune si spalare de bani. Frauda se ridica la un milion de euro.

Artista si partenerul ei de viata au fost ridicati marti dimineata. In anul 2013, sotul Sandei Ladosi a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a fost creierul unei retele de evazionisti.  Paguba ar fi fost atunci de patru milioane de euro. Barbatul administra 18 firme pe vremea aceea. A stat 3 luni la inchisoare.

Potrivit unui comunicat DIICOT, procurorii împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat astăzi un număr de 10 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată.
„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2008 – 2014, doi suspecţi au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obţinute din activitatea infracţională, grup la care au aderat şi pe care l-au sprijinit şi alte persoane”, arată DIICOT.

Stire in curs de actualizare.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *