Morţii cu morţii, vii cu vii! S-a găsit deja înlocuitoare pentru Stela Popescu!

Alexandru Arsinel a inlocuit-o deja pe Stela Popescu! La nici trei zile de cand a fost inmormantata, Stela Popescu a fost inlocuita deja de colegii ei de scena. Alexandru Arsinel a plecat miercuri, dupa inmormantarea Cristinei Stamate, in Spania. Acolo sustine spectacole programate cu luni in urma.

Alexandru Arsinel urma sa urce pe scena cu Stela Popescu, in Spania. Dupa vestea socanta a mortii sale, acesta a gasit o inlocuitoare pentru scenetele in care urmau sa fie ei doi. Este vorba de actrita Valentina Fatu.

Turneul organizat de Teatrul Constantin Tanase din Spania a fost dat peste cap de moartea Stelei Popescu. Dar conducerea a gasit o solutie de ultim moment!

valentina-fatu-620x388

“Alexandru Arsinel nu putea sa renunte la momentele pe care le avea cu Stela, de aceea, a inlocuit-o pe marea artista cu Valentina Fatu! Actrita stia replicile doamnei Popescu, pentru ca le mai jucase pe scena, asa ca a fost prima solutie la care s-a apelat! Astfel ca, peste cateva ore, ea va incerca sa o inlocuiasca pe marea vedeta a teatrului de divertisment, cu stilul sau vesel si direct la sufletul publicului”, au dezvaluit persoane din lumea artistica, conform bzi.ro.

Stela Popescu si Cristina Stamate au murit una dupa cealalta. Cele doua erau prietene bune care participau si la spectacole impreuna. Stela Popescu avea o pensie de 1.500 de lei, dar primea un salariu pentru faptul ca urca pe scena, in continuare. Aceasta mai primea 2.700 de lei de la UNITER, ca indemnizatie. Mai avea extra venituri din activitatile independente ale sale (reclame).

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *