AVEM DOVADA! Ce au facut arabii dupa ce au obtinut semnatura lui Piturca!

Victor Piturca a semnat cu Al Iiihad, iar paparazzii CANCAN.ro au fost prezenti, minut cu minut, la negocierile dintre selectioner si arabi. La finalul unei zile lungi sauditii s-au bucurat ca niste copii pentru ca si-au luat antrenor.

E oficial! Victor Piturca s-a inteles cu Al Ittihad, iar in aceasta seara a semnat contractul cu formatia din Arabia Saudita. CANCAN.ro a prezentat, in aceasta seara, in exclusivitate, imagini cu Victor Piturca in timp ce a ajuns la negocierile cu sauditii.

Piturca a ajuns, la randul lui, la

Piturca a ajuns, la randul lui, la „Doi Cocosi”

La cateva ore de la sosirea fostului selectioner la restaurantul Doi Cocosi, partile au semnat intelegerea. Paparazzii CANCAN.ro au fost de fata si la acest eveniment si au surprins imagini cu “Piti” purtand la gat fularul noului sau club. Nu a vrut sa comenteze, insa in mana purta contractul pe care l-a semnat cu cateva minute inainte.

Piturca a iesiti de la

Piturca a iesiti de la „Doi Cocosi” cu fularul noii sale echipe la gat

Arabii au sarit in sus de bucurie
In timpul in care tehnicianul se urca in masina, arabii incercau disperati sa trimita filmarea cu Piturca in timp ce semneaza angajamentul cu Al Ittihad! Acestia au urcat cadrele pe site-ul oficial si au plecat spre o alta locatie din Bucuresti pentru a sarabatori evenimentul.

Arabii trimit fotografiile cu Victor Piturca in timp ce semneaza cu echipa lor

Arabii trimit fotografiile cu Victor Piturca in timp ce semneaza cu echipa lor


Trebuie sa plateasca despagubirea

Inca de dimineata, CANCAN.ro a anuntat in exclusivitate ca Victor Piturca a realizat o miscare foarte interesanta in vederea perfectarii contractului cu arabii. Astfel, “Piti” a acceptat sa repare o greseala de reedactare din contractul sau, asta dupa ce Mircea Sandu i-a trecut un an in plus in contract. In conditiile in care ar fi avut contractul valabil pana in 2016, cu un an mai mult, Piturca ar fi trebuit sa plateasca o despagubire mult mai mare pentru ca a rupt intelegerea cu Federatia Romana de Fotbal.
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *