Impacare epocala in pragul Pastelui? Vica l-a iertat deja pe Piturca: „Il iubesc si il doresc in viata mea in orice moment”

S-au iubit 16 ani, dar s-au despartit cu scandal. Victor Piturca a refuzat sa recunoasca baiatul pe care il are cu Vica Blochina, iar aceasta l-a dat in judecata. Dupa ce s-au luptat prin tribunale, se pare ca blonda l-a iertat chiar in Saptamana Mare.

Povestea de dragoste dintre Vica Blochina si Victor Piturca a tinut mult timp prima pagina a ziarelor. Cei doi s-au iubit timp de 16 ani, iar din dragostea lor a rezultat si un baietel, Edan. Desi micutul in varsta de aproape sapte ani ii seamana leit selectionerului nationalei, acesta a refuzat sa il recunoasca drept fiul lui.

Vica este dispusa sa il ierte pe Victor Piturca

Vica este dispusa sa il ierte pe Victor Piturca

Astfel, lituanianca a decis sa il dea in judecata si, mai bine de doi ani, s-au vazut mai mult pe holurile tribunalelor. Dupa ce s-a facut testul de paternitate, instanta a decis ca Edan este cu adevarat baiatul lui Piturca si l-a obligat pe acesta la plata pensiei alimentare. De aici, un nou scandal caci selectionerul nu s-a achitat niciodata in totalitate de obligatiile sale, alegand sa plateasca o alta suma decat cea stabilita prin lege.

Vica va intra in ringul de la

Vica va intra in ringul de la „Minunea Dansului” chiar in Sambata Mare foto: PRO TV

Inca il iubeste pe Victor Piturca

Se pare, insa, ca in Saptamana Mare, se intampla cu adevarat minuni. Chiar daca a si suferit din cauza relatiei cu Victor Piturca, Vica recunoaste ca inca ii poarta sentimente foarte profunde acestuia si, mai mult, ca si-l doreste inapoi in viata ei.

„Piturca va fi mereu in inima mea. Am avut o relatie de peste 16 ani, avem un copil minunat si este firesc sa-l pretuiesc. In orice moment l-as dori inapoi in viata mea. L-am iubit enorm, il iubesc si il voi iubi toata viata”, a marturisit aceasta, pentru CANCAN.ro.

In ultima vreme s-a speculat ca blonda ar trai o poveste de dragoste cu Catalin Botezatu

In ultima vreme s-a speculat ca blonda ar trai o poveste de dragoste cu Catalin Botezatu
Blonda il iubeste inca pe Victor Piturca foto: PRO TV

Blonda il iubeste inca pe Victor Piturca foto: PRO TV

Barbatul ideal trebuie sa ii asigure linistea si siguranta

De cand s-a despartit de selectioner, Vica nu a reusit sa-si mai cladeasca o alta relatie la fel de serioasa. Vedeta nu se multumeste cu orice partener si are cerinte foarte clare de la barbatul de langa ea.

„Barbatul ideal trebuie sa-mi asigure linistea, sa-mi dea siguranta, sa ma faca sa rad, sa-mi iubeasca defectele si sa ma pretuiasca pentru calitati . Si nu, nu vorbesc din carti”, ne-a spus blonda.

Victor Piturca alaturi de Edan, fiul lui si al Vicai

Victor Piturca alaturi de Edan, fiul lui si al Vicai

In ceea ce priveste presupusa relatie cu Catalin Botezatu, declaratia Vicai nu face decat sa puna si mai multe paie pe foc.

„Catalin este un barbat special, iar relatia noastra este aparte. Orice femeie s-ar simti minunat alaturi de Catalin”, a spus vedeta, pentru CANCAN.ro.

Vica va dansa alaturi de Edan, fiul ei foto: PRO TV

Vica va dansa alaturi de Edan, fiul ei foto: PRO TV

Va dansa alaturi de fiul ei

Intre Vica si Edan este o relatie mai mult decat cea clasica mama- fiu. Cei doi se inteleg de minune, asa ca propunerea de a dansa impreuna a fost poate cea mai nimerita din ultima perioada. Sambata seara, de la 20.30, blonda va intra in ringul de dans alaturi de baiatul ei, impreuna luptand pentru a infaptui „Minunea Dansului” la PRO TV.

„Piturca va fi mereu in inima mea. Am avut o relatie de peste 16 ani, avem un copil minunat si este firesc sa-l pretuiesc. In orice moment l-as dori inapoi in viata mea. L-am iubit enorm, il iubesc si il voi iubi toata viata.” Vica Blochina

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *