Avem dovada din certificatul de nastere al baiatului lui Alex Velea! Ce apare in dreptul numelui tatalui copilului Antoniei!

Zilele acestea s-au spus multe despre numele pe care copilul Antoniei si al lui Alex Velea il va purta. Sambata dimineata, Antonia si Alex Velea au devenit parintii unui baietel. De atunci, un intreg mister pluteste in jurul certificatului de nastere al copilului. Pentru ca Antonia inca este casatorita cu Vincenzo Castellano, nimeni nu stie cu exactitate cum se va numi copilul, daca va purta numele tatalui biologic sau al sotului cantaretei. De altfel, nenumarati avocati si-au dat cu parerea pe marginea acestui subiect, iar parerile au fost diverse.

 
Alex Velea o va da in judecata pe Antonia!

 

CANCAN.ro a stat de vorba cu o persoana apropiata Antoniei, care a povestit cum stau mai exact lucrurile:

„Copilul va purta numele Castellano, insa nu dupa Vincenzo, ci dupa mama. Pentru ca baiatul a reiesit dintr-o relatie extraconjugala, in certificatul de nastere, in dreptul numelui tatalui apare o linie trasa. Acum, Alex trebuie sa ceara un test de paternitate, care sa ateste ca el este tatal baiatului. De asemenea, si Vincenzo Castellano trebuie sa faca un act prin care sa spuna ca nu este el parintele bebelusului si ca nu are niciun fel de drept asupra baiatului. Lucrurile s-ar rezolva mult mai repede daca Antonia si sotul ei ar divorta.

Momentan, Alex si Antonia sunt foarte fericiti si nu sunt apasati de problema numelui copilului. Eu stiu ce au de facut si se bucura in fiecare clipa de copilul lor. Antonia nu a apucat inca sa discute cu Vincenzo despre aceasta problema, o vor face cel mai probabil dupa sarbatori”, a declarat o sursa bine informata, pentru CANCAN.ro. 

Nu au nasa pentru copil!

 

Antonia si Alex Velea au decis de cateva luni bune ca nasul baiatului lor va fi Smiley. Daca, cei doi artisti au stabilit deja cine va parintele spiritual al fiului lor, acestia nu reusesc sa gaseasca o nasa.

Pentru ca Smiley nu este implicat intr-o relatie serioasa, Alex si Antonia se gandesc la mai multe variante pentru a gasi „partenera de nasit” pentru „fratiwerul” lor, dar se pare ca nu au ajuns la nicio concluzie. Si trebuie sa se cam grabeasca, intrucat marele eveniment va avea loc in februarie.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *