Felix Baumgartner, fără perdea despre relaţia cu Mihaela Rădulescu!

Într-un interviu acordat recent, singurul om care a sărit din stratosferă, Felix Baumgartner, a rupt tăcerea în ceea ce priveşte viaţa privată.

mihaela-radulescu-si-felix-baumgartner-traiesc-o-poveste-de-dragoste-ce-a-declarat-juratul-de-la-romanii_4

Discret din fire, bărbatul i-a uimit pe toţi cu prima declaraţie în legătură cu noua femeie din viaţa lui. Un familist convins, Felix a povestit că sărbătorile îl vor surprinde alături de familie. El a spus că, de obicei, de Crăciun îşi umple citind şi se întâlneşte cu cei dragi, mergând deseori şi la munte, alături de tatăl şi fratele lui, la o cabană a familiei. Întrebat de către reporteri ce îşi doreşte de la Moş Crăciun, Felix a răspuns imediat: „Ultimul gadget de la Apple, dar nu voi spune care”. Un pasionat al sporturilor de iarnă, Felix se declară un schior împătimit. „Părinţii mei m-au dus la schi de la o vârstă fragedă”. La capitolul mâncăruri, Felix Baumgartner spune că adoră specialitatea mamei sale: fondue. „Mama face cel mai bun fondue din lume!”, a mărturisit austriacul în cadrul unui interviu acordat unui site.

La întrebările intime, Felix a ales să răspundă scurt şi direct. „Ce film preferi să vizionezi la focul şemineului?”, a fost întrebarea jurnalistului. Iar răspunsul sportivului nu a întârziat să apară: „«A room with a view» (n.r. „O cameră cu vedere”). Este preferatul iubitei mele”, lăsând să se înţeleagă că este vorba despre noua relaţie din viaţa lui, cea asumată cu puţin timp în urmă.
Sursa:apropotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *