Avem primele imagini din SEXTAPE-ul făcut de una dintre cele mai dorite blonde din SHOWBIZ

Courtney Stodden este din nou pe prima pagină a ziarelor de pretutindeni. Superba blondă a înregistrat un filmuleţ cu ea în timp ce făcea sex şi vrea să îl facă public, anunţă tmz.com

Orice pentru atenţie, orice pentru a fi în atenţia presei„, pare mottoul după care se ghidează vedeta de 20 de ani. Relaţia avută de Courtney cu un jucător din NFL (încă din timpul mariajului), nu a durat, iar superba blondă s-a întors în braţele soţului, Doug Hutchison. Dar nu mică le-a fost mirarea tuturor când Courtney a anunţat, acum aproximativ o lună, că a realizat un flimuleţ cu scene de sex, chiar cu Doug, şi că e dispusă să îl facă public. „Da, este adevărat, există un astfel de video„, a recunoscut Stodden.

Mulţi au crezut că e vorba doar de un bluff, menit să o aducă din nou pe prima pagină a tabloidelor de pretutindeni, însă vivid.com a făcut rost de câteva capturi din videoul cu pricina. Aceste imagini au fost făcute publice cu voia blondei, care a declarat anterior că aşteaptă o ofertă concretă pentru a vinde imaginile.

Vezi mai jos câteva dintre capturi

 

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *