Roxana Ionescu, motiv de scandal în club! Fostul sot abia s-a putut abtine sa stea la distanta de ea

Roxana Ionescu si-a bagat in belea fostul sot. Cei doi s-au intalnit intamplator intr-un club, iar barbatul nu si-a mai putut intoarce privirea de la ea. Cum in preajma se afla si iubita lui, acesta a avut parte de o sedinta din care nu a iesit bine.

“Mama Natura” a petrecut recent intr-un club pe litoral, acolo unde se afla si Laurentiu, fostul ei sot. Extrem de vesela, Roxana a inceput sa toarne shot-uri pentru prieteni, in timp ce barbatul se uita insistent la ea. Laurentiu a privit, a tot privit, insa nu a tinut cont de un lucru. De fata era si actuala lui iubita, cea pe care o cheama tot Roxana, femeia alaturi de care avut o relatie inca de pe vremea in care era casatorit cu vedeta Playboy!

Fostul sot al Roxanei se holbeaza la aceasta

Fostul sot al Roxanei se holbeaza la aceasta

Dupa ce s-a saturat de tras cu ochiul la fosta lui nevasta, Laurentiu s-a dus la masa la care se afla actuala lui partenera, iar aceasta, fara sa stea prea mult pe ganduri, i-a facut scandal.Actuala iubita l-a bagat in sedinta bagat in sedinta

Laurentiu a fost bagat in sedinta de actuala iubita

Laurentiu a fost bagat in sedinta de actuala iubita

Potrivit revistei Spy, tanara i-a reprosat prietenului ei ocheadele catre fosta, iar cearta a durat minute bine.

In tot acest timp, cu o fata plouata, Laurentiu a acceptat spasit furtuna din glasul Roxanei, parca dorind sa nu puna si mai multe paie pe focul care izbucnit din scanteia privirilor sale. 
„Sa fie sanatosi!”

Roxana si Tudor

Roxana si Tudor

Roxana Ionescu nu a dorit sa comenteze scena dintre cei doi si a oferit o declaratie neutra. „Nu e treaba mea, sa fie sanatosi. Eu sunt intr-o relatie si imi merge bine„, a spus blonda
 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *