Avertisment +18! Copii, nu citiţi asta singuri acasă. Nu e lectură obligatorie, nici măcar facultativă

În ultimele zile au curs râuri de cerneală (aproape la propriu, fără a fi neapărat o figură de stil) despre triunghiul amoros Bianca Drăguşanu – Victor Slav – Adrian Cristea (ăsta-i ieşean de-al nostru, mare sculă de basculă).

Tabloidele centrale au dedicat poveştii pagini întregi, televiziunile naţionale au alocat ore de prime-time pentru mondenitatea începutului de an, Facebook-ul e plin de păreri „pro” şi „contra” Bianca. E o isterie naţională, dar oamenii trebuie să ştie: ziarele se vând în mii de copii (capitalizând din publicitate), televiziunile, similar, vând 30 de secunde de reclamă în respectivele emisiuni cu mii de euro.

Pe bună dreptate, pe seama fetei au apărut pe Internet şi deci, implicit, şi pe Facebook, sute de bancuri şi trucaje. De departe, cea mai bună ni s-a părut parodia la un volum de-a lui Arghezi (de fapt o copertă trucată – foto alăturat). N-am inventat-o noi, ea circulă la liber pe Facebook, am cita şi sursa, dar s-a pierdut. E ca la „Mioriţa”, e „autor popular”. Hmm, dar nu mai „popular” ca diva. Sau n-o fi ăsta sensul cuvântului.

Cele mai tari bancuri cu Bianca:

n Ce va găsi iubitul Biancăi (oricare ar fi el) în şifonier dacă va veni într-o zi mai devreme de la serviciu? Vestiarul echipei naţionale.

n Victor Slav, la ieşirea din biserică, după căsătorie: „Am luat-o pe Bianca Drăguşanu din dragoste, nu cum zic gurile rele, pentru piese“.

n Având în vedere că Bianca Drăguşanu conţine mai mult plastic decât un Logan, Victor Slav a dus-o la sfinţit înainte de nuntă.

n Cei mai mulţi nuntaşi nu au recunoscut-o din prima pe Bianca, pentru că era prima oară când o vedeau îmbrăcată.

n Bianca Drăguşanu a slăbit atât de mult încât cei de la Playboy s-au hotărât să nu o mai pună pe copertă, ci pe cotorul revistei.

zdreanta

Bi R Cap Pătrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *