Avocata Anca Preda, prevestind o vânătoare de vrăjitoare în campania pentru Primărie. Bani întorşi cu roba

Dacă în spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică, oare ce s-ar putea afla în spatele unei avocate de succes? Răspunsul ni-l dă consilierul local Anca Preda care, după ce şi-a început cariera politică în consiliul local şi a plusat prin depunerea unei candidaturi la funcţia de primar, a reuşit să intre în Top 10 Baroul Iaşi. Conform unor surse de încredere, veniturile din avocatură ale Ancăi Preda au explodat în ultimii 3 ani, de când femeia se află în luminile rampei din Consiliul Local. O evoluţie fabuloasă, ale cărei explicaţii am căutat să le găsim chiar în jurnalul avocatei.

  • Mă uit cu nerăbdare în calendar şi pot să mărturisesc că la început de iunie aştept mai multe veşti bune. Prima ar fi că am intrat în Top 5 Candidaţi la Primărie, cu un scor de măcar 1,7%. Însă a doua veste tare ar fi să am cu două procente mai mult la dobânda de la depozitele bancare. Curios cum se face că, deşi am urmat o facultate umanistă, sunt fascinată tot de chestii matematice. Uff, dacă aş fi la fel de coerentă şi în Consiliul Local! Deşi am încercat o anumită consecvenţă, votând împotriva absolut tuturor proiectelor de hotărâre, simt că încă îmi mai scapă câte un porumbel, uneori chiar câte un stol mai nebun decât cel din Piaţa Unirii. Probabil că am nevoie de un columbofil care să mă consilieze.
  • Văd că au apărut unele invidii printre colegii din Barou, legate de ascensiunea mea financiară. Ieri m-am întâlnit cu Sandra Grădinaru care, chipurile, ar fi cea mai sexy avocată din Iaşi. Mi-a aruncat o privire de parcă i-aş fi furat bilanţul de la Sandra Trading. Treaba ei, data viitoare, dacă mă mai enervează, o să-i spun că tocmai am văzut „Blonda de la Drept”. Nu, nu-i vorba de Elena Udrea, ci comedia aia americană.
  • Încerc să aplic câteva tehnici avocăţeşti în politică. Vorbesc mult, divaghez de la subiect, ridic glasul, doar – doar voi ameţi completul de judecată, respectiv alegătorii. Evident, mizez şi pe farmecul personal, drept pentru care îmi întreţin silueta făcând diverse exerciţii de gimnastică oratorică. Însă, de ceva vreme, a trebuit să abandonez chestia asta, după ce am fost suspectată de unele fracturi logice în discursul meu. Nu-i nimic, totul se rezolvă în lumea asta. Asta o ştiu de la maestrul Vlasov, care, iată, face ce face şi iese achitat din toate belelele în care l-a băgat viaţa. Că doar de aia ne-am făcut avocaţi, să avem relaţii şi în tabăra celor pentru care justiţia e atât de oarbă şi proastă de dă în gropi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *