Avocata Geanina Poroşnicu îşi trage telefon de fiţe, marca „Vertu“

Apărătorii „cu ştaif“ din Baroul Iaşi sunt dispuşi să plătească sume enorme pe nişte obiecte pentru care noi, ceilalţi, săraci, cinstiţi şi lipiţi pământului, nici nu ne-am sinchisi măcar ca să le privim. Câţiva apărători ieşeni, număraţi pe degetele de la o singură mână, au strâns ban cu ban şi şi-au achiziţionat mobile Vertu, o marcă de telefoane extrem de scumpă, unde preţurile pornesc de la 5.000 de euro şi se opresc undeva la 100.000 de euro.

Printre cei care au făcut deja comandă pentru cumpărarea unui astfel de telefon se numără şi avocata Geanina Poroşnicu, una dintre cele mai titrate şi elegante femei din Justiţia ieşeană, recunoscută pentru uşurinţa cu care aruncă bani pe lucrurile foarte scumpe.

Pentru a nu rămâne în urma trendului, Geanina s-a hotărât recent să-şi cumpere un Vertu Signature, al cărui preţ de catalog ajunge la 10.500 de euro. „Este un aparat deosebit, extrem de performant, cu învelitoare din piele originală. Ce mai, o adevărată bijuterie în domeniu. Fac tot posibilul să-mi iau un celular Vertu. Dar nu chiar aşa de scump“, a spus Poroşnicu.
Printre vedetele noastre de pe malul Dâmboviţei, care şi-au achiziţionat mai de mult astfel de aparate, se numără creatorul de modă Cătălin Botezatu şi Monica Gabor, fostă Columbeanu.3 comentarii

Lasa comentariu
  1. 12346

    GIANI,DE CE NU STRINGI TU BANII LA CIORAP? ESTI FRUMOASA SI CU SI FARA TELEFON DE FITE!!!! TU ESTI MINTOASA, VALOREZI MULT SI FARA TELEFON DE JUMATATE DE MILIARD. ESTI MAI TARE SI DECIT COLUMBEANCA!!!!!

  2. PRIETEN

    STIU CA GIANINA CALATORESTE FOARTE MULT SI TELEFONUL ACESTA TE AJUTA PT CA ARE O CENTRALA A LUI PROPRIE CARE OFERA FACILITATI( rezervari de hotel,inf despre curse aeriene etc.).IN REST SUNT SIGUR CA NU SI-AR FI LUAT DOAR DE FITE UN TEL SCUMP. E O PERSOANA DE CALITATE SI NU ARE IFOSE.

  3. Ana

    Am avut-o pe avocata Porosnicu aparator in proces cu statul romin.A cistigat atunci valoarea insumata a mai multor apartamente de la statul romin.De ce sa nu merite?E o femeie desteapta.Bravo ei! Halal femeie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *