Axinte Creolul, impresarul de la Palatul Copiilor

Precum Axinte, cel cu troaca portocalie pe căpăţâna chelioasă vitregită de orice idee, aşa şi provincialul Costică Şerban face pe naiba-n în patru ca să câştige puţină imagine şi… mulţi bani, pe prostia sau inocenţa celor din jur.

Nu ar fi nimic de criticat poate dacă şefuleţul de la Palatul Copiilor nu ar exploata fragedele talente pe care le are înscrise la cursurile de dans şi canto, în scopuri nu tocmai declarate.

Profitând de încuviinţarea părinţilor, cărora li s-au vândut scovergi în loc de adevăr, pedelistul Şerban, atât de vocal şi întors împotriva celor din USL, a dat curs, de curând, unei rugăminţi venite din partea fetişcanelor lămâioase din PNL. Pentru a le tăia greaţa faţă de seminarul plin de sclifoseli organizat de „reputata” care nu a mai ajuns „deputată”, Alina Hăilă,  nea Costică a rupt programul de somn al copiilor înscrişi la cele două secţii de la Palatul Copiilor şi i-a adus la sindrofia de după …acumularea şi împrăştierea de informaţii preţioase.

Copii au dat din ei tot ce au învăţat mai bine, oferind fiţoaselor liberale un program artistic pe cinste, chiar dacă acestea, năduşite de emoţie, se aşteptau la …streap-eri. În urma prestaţiei, copii s-au căpătat cu nişte bani, pe care i-a înşfăcat cine altul decât Costicuţă Şerban. Întrebat fiind unde au ajuns acei bani munciţi de copii de la palat, Şerban a spus că aceştia au fost băgaţi în fondul instituţiei. Sursele noastre de încredere ne-au spus însă cu totul altceva. A doua zi după balul liberal, Costică Şerban nu a mai putut să amâne promisiunea făcută consoartei sale de partid, Măriuca Cabalău, şi a dus-o la streaptease. Păi e frumos, bre Costică să-i satisfaci poftele partenerei de banchetă pe munca unor bieţi copii cărora le-ai spus că banii sunt pentru ghivecele de flori de la Palat? Suntem în continuare cu lentilele pe matale!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *