Babele se inchina cand o vad pe strada! Uite cum arata masina Oanei tunata in stil… Satana!

 Lucifer, asa cum isi spune Zavo, si-a tunat masina cu multe cranii si si-a ales un numar de inmatriculare bun de stropit cu aghiazma. In trecut, chiar ea stropea capota cu urina sa elimine vrajile.
Oana Zavoranu n-a semnat cu nicio televiziune dar a facut, in schimb, un pact cu diavolul!„Asa este, numele meu este Lucifer !„, spunea Zavo.

Luci, asa cum ii place mai nou sa fie alintata, si-a transformat una dintre cele trei masini intr-un fel de… dric. Bordul mini-autoturismului a fost tunat cu cranii argintii iar de oglinda retrovizoare nu si-a agatat iconite sau cruciulite, cum se mai poarta in randul altor soferi, ci tot oseminte sclipitoare.

Deasupra bordului si-au lasat amprenta niste schelete din catifea iar logo-ul autoturismului a fost inlocuit, deasemenea, cu un craniu. Fantoma, asa cum si-a denumit masina, a fost inzestrata si cu numar de inmatriculare ales dupa cum ii place celui din cazanul cu smoala: 666, iar literele, spune Zavo, ar insemna Satana face.

„Diabolica” Zavo, a ocupat parcarea din fata locuintei sale cu cele trei masini, printre care si cea a Marioarei. Inaintea sa-si tuneze propria masina intr-o “fantoma”, Zavo a mai avut experiente diavolesti cu cea alba. Vrajitoarele au depistat draci in teava de esapament si, ca s-o scape de ei, era nevoie de un descantec la notar unde sa le treaca actele masinii posedate pe numele lor.Aceeasi masina a mai trecut inainte prin terapii… cu urina. Zavo a gasit pe capota o gaina jumulita! Convinsa ca cineva ii face farmece, bruneta a stins vrajile stropind masina de cateva zeci de mii de euro cu urina.

“O sa zica lumea ca sunt nebuna? Asta este… nu stiu daca se zice ceva, sa plece afurisenia de pe masina, cum a plecat farmecul dupa aceasta gaina fermecata. Ce sa fac acum? Sa arunc gaina? Eu nu pun mana pe gaina.”, spunea Oana.

Vrajitoarea Melisa a dat-o de gol

Vrajitoarea Melisa a fost invitata la emisiunea Cancan.ro, de la Romania TV.

Ea venit cu un cos cu haine si fotografii pe care i le-au adus in trecut Oana Zavoranu si mama ei, Marioara.

„N-am voie sa citesc la ora asta ce scrie pe spate, e scris numele lor si ce se intampla cu ele, dorintele Oanei pentru aceste persoane”, a spus Melisa despre o fotografie in care aparea Gigicu, fratele Marioarei Zavoranu, si familia acestuia.

„Daniela sa cada la pat si sa i se stearga din memorie ce e legat de averea Oanei, copilul sa plece, iar Gigicu sa isi vada de treburile lui”, a citit prezentatorul emisiunii, Marius Nita.

„Marioara mi-a adus fotografii de familie si nu mi-a cerut nimic. Oana era nelinistea ei. O deranja ca era casatorita cu Pepe. Nu si-a dorit ca averea ei sa ajunga pe mana lui Pepe”, a mai spus vrajitoarea Melisa.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *