A uitat de Mădălina Ghenea în secunda doi. Cu cine s-a afişat Lewis Hamilton la Marele Premiu de la Monaco

Mădălina Ghenea a reprezentat doar o clipă de rătăcire pentru Lewis Hamilton, multiplul campion de Formula 1 afişându-se în weekend cu noua iubită.

Mădălina Ghenea şi Lewis Hamilton au fost surprinşi împreună la gala de decernare a premiilor de la Cannes, de săptămâna trecută. Frumoasa româncă şi campionul mondial din Formula ar forma cel mai nou cuplu monden speculează presa internaţională, însă, în ciuda faptului că au părut extrem de intimi, britanicul are cu totul şi cu totul alte planuri.


FOTO: HEPTA

Astfel, la doar câteva zile după ce s-a afişat cu superba noastră compatrioată, pilotul englez i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, fiind extrem de apropiat de Cody Simpson. Mai mult, se pare că între ei se înfiripă o adevărată poveste de dragoste, tandreţurile cu Mădălina fiind pentru totdeauna de domeniul trecutului.

„Proaspăt despărţită de Cody Simpson, Gigi Hadid l-a cucerit pe pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. O nouă idilă s-a înfiripat între cei doi şi nici măcar nu s-au catadicsit să o ascundă”, notează dailymail.co.uk.

Lewis şi Cody au fost extrem de apropiaţi la finalul Marelui Premiu de la Monaco în care britanicul a fost extrem de ghinionist şi a terminat doar pe locul al treilea.

 

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *