Bac luat şi dorinţe îndeplinite

Bacalaureatul de anul acesta i-a pus în mare impas pe mulţi tineri. Însă, cei care au învăţat cu adevărat, au ajuns acolo unde şi-au dorit. Acest lucru s-a întâmplat şi cu Oana Georgiana Pascaru, în prezent model la „Maya Fashion“. După ce a absolvit Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“, din Iaşi, a decis să se orienteze către Facultatea de Jurnalism, acesta fiind un vis care i s-a îndeplinit.

,,Bacul pentru mine şi pentru ceilalţi colegi «de suferinţă» a reprezentat un şoc, pentru că nu ne aşteptam să fie aşa strict cum se anunţa. Am avut mari emoţii, dar mă bucur că s-a terminat cu bine şi că rezultatele au fost satisfăcătoare, după un an de muncă”, ne spune tânăra.

Oana îşi doreşte să ajungă o bună ziaristă şi este conştientă că în România nu are niciun viitor. Tocmai de aceea îşi doreşte să plece definitiv din ţară.

,,Pe primul plan pentru mine a fost mereu şcoala, chiar dacă îmi doresc şi o carieră în modeling. Important este să îţi placă ceea ce faci pentru a putea evolua”, conchide modelul.

Momentan, Oana este încă la început de drum şi, ca orice boboc, are multe de învăţat şi mult de muncit.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *