Banul, ochiul lohnului. Cepalis a aterizat în topul bogătaşilor

Surpriză în noul Top 500 miliardari ai revistei Forbes România. Printre bogătaşii ieşeni s-a strecurat Doina Cepalis, o femeie de afaceri care derulează la Paşcani şi Iaşi afaceri în confecţii de 9 milioane de euro. Cepalis este, aşadar, new entry în clubul select al bogătaşilor ce au averi de cel puţin 5 milioane de euro, iar acest lucru se vede şi la nivelul relaţiilor sociale. Fiica Doinei Cepalis, Roxana, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandros, fiul lui Emanoil Savin, primarul din Buşteni, un alt fericit al soartei financiare. Imediat după ce revista Forbes a publicat clasamentul, Savin s-a grăbit să-şi felicite “cuscra” de la Iaşi.

Emanoil Savin: Alo, sărumâna, doamna Forbes!
Doina Cepalis: Bună ziua, cred că aţi greşit numărul, aici e doamna Cepalis.

Stai aşa, Doiniţo, eu sunt, Emanoil, am făcut un spirit de glumă. Mă uitam acum pe catalogul scos de băieţii ăştia de la Bucureşti şi voiam să te felicit.
Mda, l-am văzut şi eu, mersi pentru felicitări, dar să te ţii de acum bârfe şi discuţii pe seama mea.

Ehei, lasă că prinde bine la afaceri oleacă de publicitate. E ca fainoşagul ăla din pateul de Ardeal.
O fi, dar deja au început unele să se oftice. De pildă, madam Schrotter a strâmbat din nas, cum că evaluările ar fi făcute după ureche.

Ei, prostii, băieţii ştiu ce fac. Aici nu e ca la croitorie, să-ţi însăileze ăia o haină de milionar cu două zerouri mai mare în cont.
Oricum, aşa, pe undeva, mă bucur că sunt acolo. Ştii că am mai fost votată odată şi pe poziţia 32 din 50 de femei influente din România.

Dacă eşti aşa de populară, poate ajungi ca Udrea, cine ştie!
Nu, că eu nu ştiu să confecţionez fesuri de marinar. Dar, dacă tot m-ai sunat, voi ce mai faceţi, bine sănătoşi?

Bine, nu mă plâng. Cât o sta crucea pe Caraiman şi-or veni turişti grămadă la hotelul meu de trei stele, m-oi descurca. Auzi, Doiniţa, dacă tot te-am sunat, când ne mai întâlnim şi noi o ţâră?
Manule, chiar nu ştiu ce să spun. Sunt foarte ocupată pe la Iaşi, mă duc şi-n China vreo câteva zile să văd ce mai face piaţa. Dar de ce, e ceva ce nu putem vorbi la telefon?

Ei, nu, mă gândeam la băieţii ăştia ai noştri. L-am prins pe Sănducu meu cu revista Forbes sub pernă şi mi-a spus că tare ar vrea să urgentăm formele de căsătorie cu Roxănica ta, de care îi e tare dor. Eu zic s-o punem de-un joint venture cât e Forbesul cald şi contul gras că, după aia, cine ştie, nu ne-o băga în seamă nici măcar gazeta de perete a fiscului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *