Barbie se pregăteşte de Bac

Laura Rusu

Laura Rusu

Femeile blonde au încetat demult să mai devină subiecte de bancuri. Prin muncă şi perseverenţă, acestea şi-au alcătuit un nou statut. „Blonda de la Drept”, Elena Udrea sau Simona Gherghe au reuşit să creeze o imagine inconfundabilă blondelor.

Avem şi noi, la Iaşi, un exemplu care întăreşte această regulă.

„Barbie”, alias Laura Rusu, e hotărâtă să demonstreze că poate obţine ceea ce îşi doreşte cu adevărat. Iar, momentan, ceea ce vrea este… să ia note bune la şcoală şi la Bac. Din clasa a IX-a până în prezent, media generală a avut un trend ascendent, precum notorietatea de care se bucură (că nu degeaba a aşezat-o „Bârfa” pe prima pagină!).

„Am avut peste 9 în toţi anii. În clasa a XI-a, 9.50, iar acum, pe primul semestru, am obţinut 9.86. S-au încheiat mediile şi pe semestrul al doilea. Am fost surprinsă să aflu că am obţinut 10 pe linie. Sunt mulţumită de note!”, mărturiseşte Laura entuziasmată.

Dar ieşeanca noastră nu este nicidecum un „şoricel” de bibliotecă. Este o persoană extrem de mondenă şi dovedeşte faptul că se pot îmbina ambele planuri – viaţa socială şi şcoala -, dacă îţi stabileşti corect priorităţile.

„Prind repede şi în clasă nu trebuie să îmi bat prea mult capul. Cred că sunt şi norocoasă”.

Ceea ce a neglijat complet, în ultima perioadă, este viaţa, totuşi, sentimentală. Bac-ul este mai important. Noi îi urăm succes!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *