Bârfă: Cucușorul subțire cu spa la Unirea se ține!

Obrazul subțire cu cheltuială se ține, zice o vorbă din popor. Deși același popor a gândit cu capul lui că politicianul trebuie să aibă stomac de rinocer și obraz de cherestea, uite că există și politicieni cu obraz subțire, care, de dragul moliciunii epidermei, sunt dispuși să facă eforturi, cheltuieli și chiar sacrificii.

Nicusor_Paduraru_pistolLa fostul deputat portocaliu de Nicolina ne referim, Cucușor Mădularu, cel pe care nu atât ineficiența (că n-a fost nici mai rău, nici mai bun ca alții…), cât naivitatea și „obrazul său subțire” l-au costat atât fotoliul de prefect, cât și cel de parlamentar. În ceea ce privește „obrazul” firii sale ne-am cam lămurit… Ce nu știam, însă, dar ne-au spus bârfitorii noștri (da, avem peste tot!), e că Mădularu acordă aceeași atenție, dusă aproape de manie și obsesie compulsivă, și celuilalt „obraz” al său, cel fizic, care-i întregește faciesul melancolico-napoleonian. Fizic și obraz pe care și le întreține, regulat, prin ședințe prelungite la „Spa”-ul Hotelului Unirea, acolo unde se dezbracă nu numai de morga de politician incoruptibil, ci și de costum, expunându-și slipii clasici, portocalii, în timpul unor ture de bazin, al unor ședințe de saună și al unor reprize de revigorare bazată pe „fresh-uri”, desigur, de portocale.

Dacă ședințele de „spa” se vor dovedi utile nu numai pentru fizicul, ci și pentru cariera politică a Cucușorului – n-avem de unde să știm, că încă nu se vede. Deocamdată, ea, cariera, pare să fi intrat la apă… rece.

Spa și Pusi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *