Bârfa de Iași și-a extins echipa. Avem cel mai tare director de vânzări!

De regulă, nu dăm din casă: nu suntem Antena 3 sau B1 ca să facem interviuri între noi și, deși suntem siguri că ar fi interesant și chiar de succes, nu credem că ar fi un fapt de interes public să vă spunem câte beri, pardon, câte ore de lucru consumăm la redactarea unui articol. Faptul că Victor Ciutacu a schimbat maroul trustului Intact cu cafeniul lui Sebastian Ghiță ori felul în care se documentează Monica Tatoiu ni se par, dacă nu niște aberații penibile, măcar niște non-știri. Pe de altă parte, dacă Victor Ponta ar deveni, în mod oficial și cu acte, redactor-șef la România TV, aceasta ar fi o informație de real interes public, ba chiar o adevărată „bombă de presă”.

Bârfa de Iași și-a extins echipa. Avem cel mai tare director de vânzări!Acestea fiind spuse, veți fi, cu siguranță, de acord că este de datoria noastră să vă informăm că, după câteva luni de consolidare și extindere a locului pe piața media locală, Bârfa de Iași și-a extins echipa și, începând din această săptămână, are un nou director de vânzări. Este vorba, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, stimați cititori și dragi abonați, de o personalitate bine cunoscută dumnevoastră, care nu mai are nevoie de nicio prezentare: fostul prefect, fostul deputat și fostul membru PDL Nicușor Păduraru!

Mărturisim că, în virtutea discreției care ne caracterizează și a modestiei proverbiale a noului nostru coleg, am fost înclinați să trecem sub tăcere această importantă achiziție de personal. Numai că, animat de o justificată mândrie, Nicușor Păduraru a decis să își anunțe singur, pe Facebook, noua ocupație: „Vaz ca Barfa de Iasi se distribuie gratuit cu Evenimentul. Fac si eu reclama gratuita, nuantele politice sunt full option unidirectionale”.

Confirmând împrejurarea că Bârfa de Iași se distribuie gratuit împreună cu Evenimentul Regional al Moldovei și salutând faptul că noul nostru director de vânzări și-a asumat deja obligațiile contractuale, făcând „reclamă gratuită” săptămânalului nostru, suntem forțați de simțul reciprocității să venim cu o serie de informații suplimentare. Cooptarea lui Nicușor Păduraru în echipa noastră nu s-a făcut peste noapte, ci la capătul a 4-5 luni de evaluări și teste amănunțite. Am avut nevoie de o analiză serioasă a calităților acestuia și nu am putut lua o decizie până când nu am fost 100% convinși că are aptitudinile și competențele manageriale necesare, cunoștințele despre piața media, capacitatea de efort, pasiunea și devotamentul față de săptămânalul nostru. Insistența sa, precum și numeroasele dovezi că urmărește cu atenție articolele noastre au fost argumente decisive. Un singur aspect ne-a făcut să ezităm și să amânăm luarea unei decizii: calitatea sa de membru al unui partid politic; recenta sa demisie din PDL a înlăturat și acest ultim obstacol.

Nu vrem să vă ascundem faptul că postul din cadrul echipei Bârfei de Iași pentru care Nicușor Păduraru optase inițial era acela de redactor. Oarecarele competențe lingvistice, pasiunea scrisului, frecventarea blogurilor și a rețelelor sociale l-ar fi recomandat, întrucâtva, pentru acest post. Pe de altă parte, un simț al umorului insuficient dezvoltat, utilizarea inconstantă a diacriticelor, precum și stilul vag și prolix – ca să dăm doar un exemplu: „nuantele politice sunt full option unidirectionale” – ne-au determinat să îi propunem postul de la Departamentul de Vânzări.

În concluzie, drag coleg, bine ai venit în echipa noastră! Să fie într-un ceas bun!

Hand Jobs

P.S. Important! Dacă, din motive diverse, ediția tipărită a Bârfei de Iași nu ajunge în posesia dumnevoastră, știți de acum ce aveți de făcut: contactați-l pe Nicușor Păduraru, de preferință printr-un mesaj privat pe Facebook, și aduceți-i la cunoștință problema; are, prin contract, obligația de a vă înmâna personal un exemplar din săptămânalul dumnevoastră preferat. La limită, în situația în care tirajul va fi fost deja epuizat, Nicușor Păduraru s-a obligat să vă povestească, personal, cele mai importante articole; vă garantăm că, cel puțin cele legate de PDL și de tei, vi le va spune pe de rost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *