BÂRFĂ: Şefu’ de la Desepeu, săpat la greu

S-a scremut un ziar de scandal şi a ieşit un şoricel. Cam aşa s-ar traduce o ştire apărută mai zilele trecute prin presa locală despre şăful de la Desepeul bahluian, Lucică Ardei pre numele lui, care a fost declarat bogatul bogaţilor şi tartorul incompatibililor.

După vreo două pagini de scris, cu dezvăluiri incendiare, în care şăful cel mare e trecut prin consiliile de administraţie de la tăte spitaleleDSP_Iasi_Lucian_Indrei din târg, cu reacţii care mai de care mai lacrimogene, ajungem şi la punctul culminant al compunerii.

Anume, muntele de bani pe care Lucică cel rău i-a încasat pe parcusul anului trecut, în calitatea lui de membru remunerat al consiliilor de administrație: nici mai mult, nici mai puţin decât 500 şi ceva de leuţi, adică mai puţin de 50 de lei pe lună! Asta da dezvăluire, ăsta da conflict de interese!

Nu zicem acuma că Lucică ăsta o fi vreun mare competent de profesie, că nu l-am auzit să scoată o vorbuliţă de ani buni. Dar parcă nici cu 50 de lei pe lună nu te poţi numi sugativă de bani publici, că strici blazonul, nu alta.

Mai săpaţi, băieţi, mai săpaţi!

Direcţia de Sănătate Pudică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *