Bârfă: Un dosar de te apucă durerea de dinți…

Vești frisonante, stimați telespectatori, vin pe ruta Curtea de Conturi – Parchet – Pașcani – Podu Roș – CUG pentru cel mai dentist dintre parlamentarii bahluieni sau, dacă vreți, cel mai deputat dintre felcerii de măsele ieșeni, Grigore Craci UNESCO. Grigore_Craciunescu_3Cică, după ce aproape că a scăpat de niscaiva acuzații banale de „conflict de interese” moștenite de pe vremea când era șerif al Republicii Pașcani și când i-ar fi lăsat fiului nu numai o afacere de dinți pe nume Interdințis, ci și oarece facilități patrimoniale din avutul public, pe deputatul liberal de CUG l-ar paște un pocinog mai dureros decât o extracție de măsea de minte fără anestezie.

Zic niște bârfitori aciuiați pe malul Siretului cum că băieții cei răi de la Parchete i-ar pregăti fostului primar un dosărel bazat pe un control al Curții de Conturi care vorbește de un prejudiciu de vreo 300 de miliarde de lei (vechi)! Găuroiul, zic bârfitorii, ar fi fost produs primăriei pășcănene nu cu freza de la cabinetul de dinți, ci prin mijloacele bine cunoscute: asfaltări, borduri și trotuare, toate gonflate întru prosperitatea comună a dentistului și a constructorilor prieteni.

Acuma, ce să spunem, dacă așa o fi să fie, nu ne-am mira prea tare: am văzut belele asemănătoare și la case mai mari, pentru fapte mai vechi și pentru prejudicii mai mici… Dar parcă prea multe carii încep să apară prin Podu Roș, așa, dintr-o dată…

Curtea de Ponturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *