Bârfitorii au avut gura aurită! Iulia Vântur e chiar liberă şi foarte disponibilă!

* ce face munca din om! * întoarsă în ţară ca să-şi salveze cariera în televiziune, blondina ieşeancă a primit din partea indianului o veste proastă pentru ea, dar bună pentru noi

Nici nu mai ştii dacă să plângi sau să sari în sus de bucurie la aşa o bombă de presă precum cea pe care ne-au servit-o mai zilele trecute tabloidele dezmăţate de la Bucale, în fond, aceeaşi pe care bârfitorii v-o anunţaseră deja în direct şi cu maximă exclusivitate în urmă cu vreo două-trei săptămâni. Iulia_Vantur_Salman_KahnCică răsfăţata trustului Pro – credem că v-aţi prins că e a doua după Andreea Esca -, nimeni alta decât blondina cu sânge de ieşeancă Iulia Vântur, e liberă de contract! Nu de la televiziunea cu pricina, unde am înţeles noi că tocmai a semnat un contract baban pentru ediţia de Crăciun a emisiunii cu dansatori netalentaţi, dar perseverenţi.

Dezlegarea a venit din partea iubitului indian, marea vedetă Hollywood-ului local de pe la ei, Salman Khan, care a decis că ajunge. Megastarul i-a transmis teleşpicheriţei românce că fiecare e liber să facă orice cu propria viaţă şi, mai ales, cu propriul corp. Asta după două luni petrecute împreună în Mumbay, patria băgătaşilor indieni, unde Salman al nostru cică avea chiar o garsonieră de lux, dar din aia pe pământ, cu multe camere şi cu piscină în fundul curţii. Unde mai pui că toată suflarea românească şi o bună parte a poporului frate indian stătea cu sufletul la gură, vâzându-i pe cei doi porumbei ca şi însuraţi, mai ales după ce primiseră binecuvântarea lui Khan bătrânul, tatăl mega-gigastarului de la Bollywood. Iar asta n-ar fi tot, dacă tabloidele locale nu i-ar fi însurat de câteva ori în secret, bazându-se doar pe sari-ul care se unduia pe corpul sculptat al ieşencei şi pe bindi, benchiul acela roşu pictat de obicei pe fruntea indiencelor şi care ar reprezenta, conform tradiţiei, un fel de verighetă mai ieftină, care deosebeşte, în fond, femeile libere de contract de cele luate deja.

Salariul, înainte de toate

Două luni, aşadar, de idile, zvonuri şi intrigi care mai de care mai apetisante, sfârşite însă cu lacrimi pentru amatorii de telenovele mexicane. Iulica noastră a decis să se întoarcă în România, iar Salman să rămână şi să se satisfacă singur în India, el şi cu filmele lui lacrimogene. Iulia_Vantur_1De fapt, întoarcerea la Bucureşti a blondinei, unde, apropo, era pe cale să fie pusă pe liber de tot, ar fi fost cică motivul care l-a făcut pe indian să pună capăt relaţiei, care ne-ar face plăcere să credem că nu a fost doar una platonică. „Mi s-a spus să trăiesc prezentul şi să mă bucur de el”, spune Iulia la întoarcerea în ţară, dând de înţeles că indianul nu e chiar aşa de închis la minte încât să-i smulgă fetei de la gură pâinica albă oferită de cei de la Pro. Că n-a avut umăr pe care să plângă, asta se mai poate rezolva.

Din câte am înţeles noi, pe Salman l-au cam ajuns din urmă nişte dosare penale grele, cam cum a păţit-o pe la noi un mare politician în viaţă. E un fel de „Adio, dar rămân cu tine”, la modul că Iulica şi Salman nu mai sunt împreună, dar nu își dau încă dislike din pagina de Facebook. Iar, la o adică, dacă ieşeanca are vreodată chef de concediu sau doar de un weekend pe fugă până la Mumbay, indianul nu ar zice nu şi o aşteaptă cu braţele şi uşile de la garsonieră deschise.

Şi să te mai scoată cineva atunci, Iulico, din gura bârfitoarelor! Că noi, bârfitorii masculi, nu putem decât să-ţi urăm bine-ai revenit acasă, ca să să bucure şi ochii noştri de ceva frumos, cum ar spune rudele mai îndepărtate ale indenilor de la Ciurea…

Salam Khan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *